Balustrada din sticla este o optiune moderna pentru o locuinta moderna. Afla de ce!

Pana nu demult, balustrada din sticla nu parea o idee atat de buna pentru proprietarii de locuinte care cautau balustrade si sisteme de sustinere cat mai sigure, din materiale dure. Sticla nu mai este demult un material casant care se sparge la primul mic incident, ci este un material dur si sigur, elegant si curat. Balustradele din sticla pot fi montate acum si in interiorul locuintelor sau la exteriorul acestora, pentru imbunatatirea aspectului general sau pentru simpla utilitate de care da dovada. Siguranta conferita de balustradele de sticla este o preocupare constanta pentru specialistii care dezvolta metode din ce in ce mai noi si mai sigure astfel incat sa nu existe incidente neplacute.

Balustrada din sticla – mai sigura si mai durabila decat o balustrada traditionala

 Din multe puncte de vedere, balustrada din sticla reprezinta un sistem mult mai bun, mai eficient si mai durabil decat o balustrada traditionala. Multi cumparatori se ingrijoreaza de faptul ca o balustrada de sticla se va sparge sau nu va suporta greutatea asa cum o fac modelele traditionale din lemn sau din inox. Din fericire, temerile potentialilor cumparatori nu sunt confirmate, iar balustradele din sticla raman optiuni foarte bune de amenajare a locuintelor.

Proiectarea balustradelor din sticla s-a perfectionat atat de mult in ultimii ani, incat specialistii in domeniu au fost permanent in cautarea celor mai bune modalitati tehnice capabile de a le face mai sigure pentru utilizatori. Balustrada din sticla este mult mai sigura, nu are sipci si nici deschideri riscante, fiind imposibila blocarea unui copil sau a unui animal de companie sau caderea si accidentarea grava. Spatiul dintre suporturi si panoul de sticla este foarte mic, uneori insesizabil.

Comparativ cu balustradele din lemn care se pot deteriora in timp, deoarece elementele sunt afectate de trecerea anilor, de utilizarile intensive si de atacurile termitelor sau a altor insecte, balustradele din sticla sunt mult mai rezistente in timp si nu isi vor pierde integritatea structurala. Exploatarea sigura si conexiunea puternica este data de elementele de fixare puternic ancorate in beton.

Balustrada de sticla creste valoarea oricarui imobil

In cazul in care proprietarii imobilului vor dori la un anumit moment dat sa il vanda, acestia vor obtine un pret foarte bun. Balustrada de sticla moderna, eleganta, interioara sau exterioara va face o prima impresie foarte buna si va atrage foarte multi cumparatori.

Moda venita din Vest incepe sa fie din ce in ce mai imbratisata de proprietarii romani, iar cumparatorii de imobile se vor arata dornici sa investeasca intr-o locatie moderna si foarte bine intretinuta.

Balustrada din sticla – premiza unei case la moda

Balustradele din sticla sunt preferate de catre designerii actuali deoarece sunt adaptabile la orice configuratie, asigura o vedere neobstructionata si senzatia de mai mult spatiu, lasa lumina naturala sa intre in casa si sunt perfecte din punct de vedere estetic, creand un efect impresionant. Nu in ultimul rand, balustradele din sticla exterioare protejeaza impotriva vantului si a poluarii fonice.

iulie 24th, 2020 by