Ai vazut cei mai noi brazi de Craciun artificiali 3D?

Brazii de Craciun artificiali sunt o achizitie simpla (alegi stilul tau preferat si il bifezi pe lista de cumparaturi), dar uneori este bine sa stii ce inseamna si ce se ascunde in spatele acestei  achizitii.

Unii brazi de Craciun artificiali au un aspect atât de real incat doar absenta unui miros ii va da de  gol.

Acestia sunt cei care fac parte din categoria de brazi de Craciun artificiali 3D, mai pe intelesul tututor, acele lor sunt 3D, tridimensionale.

Cei mai multi brazi artificiali de vanzare vor fi fabricati din

●        PE (polietilena)

●        PP (polipropilena)

●        PVC (clorura de polivinil).

Intelegerea diferentei dintre acele din PVC si PE de pe un brad artificial te va ajuta cu siguranta sa alegi unul cu aspectul cel mai real.

De ani de zile, PVC – clorura de polivinil – a fost materialul de baza pentru copacii artificiali pentru a crea ace de copac realiste. Desi brazii sunt la fel de stufosi ca si cei reale si sunt inca foarte populari in locul unui brad natural, brazii din PVC nu sunt la fel de apropiati de realitate ca brazii din PE.

Cum sunt brazii artificiali din PE?

PE – Polietilena – creeaza un brad si ace cu aspect mult mai apropiat de realitate. Brazii PE sunt turnati prin injectie pentru a crea ramuri 3D din brazi reali. Acest lucru are ca rezultat un brad artificial de Craciun cu aspect realist instantaneu. Prin urmare, cu cât aveti mai mult PE in compozitia brazilor de Craciun artificiali, cu atât acestia vor arata mai natural.

Brazii de Craciun artificiali sunt fabricati din plastic din polietilena care este folosit in intreaga lume si in multe produse.Exista doua tipuri distincte de frunze de forma unui ac care sunt facute din acest plastic.

Cel mai bun aspect pentru brazii de pe piata in acest moment il au cei fabricati atât din ace din PVC, cât si din PE. Deoarece brazii de Craciun artificiali fabricati din ace de PE sunt de obicei destul de scumpi, cautati copaci care au ace din PVC in centrul copacului si ace si ramuri din PE in exteriorul copacului. Nu trebuie sa presupunem ca includerea acelor din PVC inseamna un arbore de calitate inferioara sau mai putin realist. De fapt, aceste ramuri mixte creeaza adesea un aspect foarte plin, autentic, care este adesea mai bun decat un copac care este in totalitate PE.

Cum sunt brazii artificiali tridimensionali?

Brazii de Craciun artificiali 3D sunt din ce in ce mai ceruti de clienti in ultimii ani. Bradul 3D are o calitate ridicata, asigurata de procesul de fabricare si, datorita formei si culorii acestuia, va veti bucura de un Craciun de poveste pentru multi ani de la achizitie.

Ca si variante de brazi de Craciun artificiali 3D exista: brazi cu conuri, brazi tip molid si variantele de brazi complet alcatuiţi din ace 3D.Se gasesc, de asemenea si  brazi ninsi cu zapada artificiala, brazi cu sclipici pe crengute, cu insertii de merisor, cu conuri, lumini LED sau fibra optica.

Indiferent de ce exemplar alegi din categoria de brazi de Craciun artificiali 3D, aspectul si calitatea acestuia iti va garanta un Craciun de poveste si vei avea unde sa plasezi cele mai frumoase cadouri de Craciun.

septembrie 19th, 2022 by