3 sfaturi utile pentru a alege cea mai bună firmă de deratizare din prima

stay-clean.ro

Rozătoarele sunt peste tot. Indiferent că ne referim la primăvară, vară, toamnă sau iarnă, nu există anotimp în care aceste ființe să nu își facă apariția. Motivele pentru care șoarecii și șobolanii sunt din ce în ce mai des întâlniți în spațiile comerciale (și necomerciale) se rezumă la creșterea populației și la modernizarea tot mai rapidă a multor orașe.

În ciuda faptului că mulți dintre noi ne-am baza pe serviciile de salubritate, este obligația noastră să apelăm la servicii de deratizare soareci si sobolani ori de câte ori este nevoie sau în intervalele stipulate în lege. Rămâi alături de noi și descoperă 3 sfaturi utile pentru a alege cea mai bună firmă din start!

  1. Asigură-te că firma lucrează pe bază de contract

Serviciile de deratizare sunt necesare de mai multe ori pe an. De aceea, majoritatea business-urilor care apelează la o firmă de deratizare o va contacta (și contracta) o perioadă îndelungată. Din acest motiv, este imperios necesar ca firma în cauză să lucreze pe bază de contract. Acesta reprezintă baza legală, în care sunt introduse drepturile și responsabilitățile fiecărei părți. Mai mult, este stipulat atât prețul, cât și perioadele în care se va face deratizarea, ceea ce te va ajuta să scapi din start de o problemă.

  • Caută feedback-uri de la clienți anteriori

Firmele de deratizare serioase au o secțiune de feedback-uri oferite de clienții anteriori, direct pe Google. Spre deosebire de cea regăsită pe site-ul web oficial, aceasta este populată doar cu părerile clienților anteriori, cărora firma le-a furnizat servicii specializate. Cu ajutorul feedback-urilor expuse, îți poți face o părere clară cu privire la calitatea serviciilor oferite.

  • Solicită oferte de preț

Fiecare firmă de deratizare are prețul ei. Pentru a face cea mai bună alegere din prima, asigură-te că aduni cel puțin trei oferte de preț de la trei firme diferite. Nu uita însă nici de lista cu serviciile oferite, în așa fel încât să ai o imagine clară cu privire la aspectele pe care vei da banii.

Deratizarea este primul pas spre un business de succes. Bucură-te de cele mai bune servicii, apelând la StayClean!

august 25th, 2020 by