Cum deosebesti o bratara tennis cu diamante adevarata de un fals?

Doamnele si domnisoarele iubitoare de bijuterii stiu ca o bratara tennis cu diamante se diferentiaza extrem de rapid de restul accesoriilor. Popularitatea se datoreaza mai multor aspecte, cum ar fi rafinamentului, stralucirii dar si a faptului ca este o piesa foarte versatila. Avand in vedere ca popularitatea acestui model este in crestere, in acest articol ti-am pregatit mai multe sfaturi si recomandari menite sa te ajute.

Poti purta oricand o bratara tennis cu diamante?

bratara tennis cu diamante

Magia pe care ti-o aduce o bratara tennis cu diamante creeaza un aspect placut, reusind sa ofere o incredere de sine mult mai mare celor care o poarta. Astfel de modele sunt in voga, mai ales in ultima perioada, deoarece modelul este autentic si nu are cum sa lipseasca din colectia personala. Fiind atat de perfecte pentru a le purta zilnic, le poti integra foarte usor in orice tinuta.

Avand in vedere ca au o istorie si o notorietate capatata in timp, bratara tennis cu diamante este achizitionata tot mai des atat de femei, cat si de barbati cu diferite scopuri. Aceasta reprezinta o bijuterie pe care o poti integra foarte usor la orice tinuta, in plus daca doresti sa o daruiesti cadou, cu siguranta vei face pe cineva drag fericit!

Cum deosebesti o piesa reala de un fals?

Istoria pe care o are aceasta bratara tennis cu diamante dateaza inca din anul 1987, cand jucatoarea Chris Evert si-a pierdut o astfel de bratara in timpul campionatului de tenis U.S Open. Avand in vedere importanta pe care o avea respectiva bratara, jucatoarea a cerut pauza pentru a-si putea cauta bijuteria preferata. Meciul s-a oprit si toata lumea a fost martora la cautarile ce s-au desfasurat in timpul campionatului. Din acel moment, popularitatea acestui model a crescut semnificativ!

Astfel, datorita faptului ca este un model foarte cunoscut si apreciat, exista si multe falsuri pe piata de accesorii. Pentru a te asigura ca nu cazi in plasa acestora, noi ti-am pregatit cateva sfaturi si recomandari despre cum poti identifica un model autentic de unul fals.

In primul rand, exista cateva criterii clare care iti vor indica daca piatra din compozitie este unul autentica sau nu. Printre acestea se numara si claritatea, culoarea, impuritatile, pretul, dar si locul de unde faci achizitia. Asigura-te intotdeauna ca vei achizitona doar din magazinele ce au certificate data de Institutul American de Gemologie!

octombrie 28th, 2021 by