Piesele auto din dezmembrari – solutia pentru un buget redus

Cu totii stim ca bugetul unei familii din Romania nu este foarte mare si ca in comparatie cu tarile din restul Uniunii Europene Romania este printre ultimele tari atunci cand vine vorba de venit pe cap de locuitor. Acest lucru se resimte atunci cand vrem sa cumparam anumite lucruri pentru ca de cele mai multe ori din pacate nu ne permitem sa ne luam exact ceea ce ne dorim insa romanul a fost invatat cu greul si gaseste mereu alternative mai ieftine si de ce nu poate si mai bune.

Parcul de masini din Romania este destul de invechit, si spun specialistii ca masinile romanilor sunt in medie cu 15 ani mai vechi decat in tarile dezvoltate din Romnaia pentru ca nu ne permitem sa ne cumparam masini noi pentru ca sunt foarte scumpe in comparatie cu bugetul pe care il avem .Din aceasta cauza apar de foarte multe si probleme la masinile pe care le avem, insa suntem nevoiti sa le reparam cu orice cost pentru ca avem nevoie de ele ca sa ajungem la servici sau sa ne ducem copii la scoala sau la gradinita. Problemele apar atunci cand mergem la service si descoperim in urma expertizei pe care ne-o face mecanicul de acolo ca piesele noi sunt foarte scumpe si nu ni le permitem.

Piesele din dezmembrari sunt comercializate in special de parcurile de dezmembrari care sunt acreditate prin legea din Romania sa desfasoare acest tip de activitate si pot sa dezmembreze masini .Masinile de la parcurile de dezmembrari provin din majoritatea tarilor care sunt in Uniunea Europeana, si sunt masini care functioneaza perfect sau care sunt lovite partial. Masinile sunt aduse de catre parcurile mari de dezmembrari auto cu ajutorul platformelor si sunt depozitate in incinta parcurilor unde urmeaza sa fie dezmembrate pentru piesele auto care sunt bune.

Piesele din dezmembrari sunt o alternativa foarte buna a pieselor noi originale si de multe ori mult mai fiabila decat piesele aftermarket pentru ca sunt 100% originale si se potrivesc perfect pe masina dumneavostra. Puteti achizitiona piese din dezmembrari in doua feluri :

– direct de la parcul de dezmembrari pentru ca acolo este si punctul de desfacere

– de pe internet, pentru ca de pe internet este mult mai comod si economisiti timp pentru ca nu mai trebuie sa va plimbati de la un parc de dezmembrari la altul. Internetul ne ofera in ziua de azi posibilitatea de a achizitiona mult mai usor pentru ca vedem direct pozele cu ceea ce vrem sa cumparam si putem sa facem comparatii intre preturi.

Comertul online cu piese din dezmembrari a luat amploare in urma cu cativa ani, relativ 4-5 ani si este in continua expansiune pentru ca romanii au prins gustul cumparaturilor pe internet si numarul vizitatorilor site-urilor de specialitate a crescut. Un site extrem de bine punct la punct si pe care il recomandam a fi de incredere se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro . Aici cei care cumpara piese auto pot face o cerere de piesa auto cu ceea ce au nevoie si instant cererea ajunge la toate parcurile din tara prezente pe site iar acestia ulterior trimit oferte cu preturi. Clientul poate alege multumit dintre mai multe oferte si nu trebuie sa se deplaseze din propriul confort al casei .Pe de alta parte cei care vand pe acest site sunt verificati in prelabil, se verifica daca sunt legal acreditati dar au si anumite beneficii, parcurile de dezmembrari pot adauga o masina la dezmembrat iar aceasta se „sparge” in 248 de anunturi cu toate piesele pe care masina le contine. Deasemenea este singurul site din Romania unde agaugand anunturi obtii credite pentru a-ti promova piesele pe care vrei sa le vinzi mai repede.

februarie 7th, 2018 by