Pachetul Complet pentru Vulcanizare de la Toolsboxservices

Dacă sunteți în căutarea unei soluții complete pentru nevoile de vulcanizare, nu căutați mai departe! Toolsboxservices vă oferă un pachet de vulcanizare complet, care include echilibrat, dejantat și un elevator tip foarfecă. Pachetul nu vine doar cu utilaje de top, ci și cu numeroase avantaje precum garantie de 2 ani și transport gratuit oriunde în țară.

Ce include pachetul?

  1. Aparat dejantat model RHM R9: Acest utilaj complet automat este capabil să schimbe roți până la 26″. Perfect adaptat pentru vehicule comerciale, microbuze pentru pasageri și autoturisme ușoare, oferă și posibilitatea de a schimba anvelopele de motocicletă cu adaptoare speciale.
  2. Aparat echilibrat roti model RHM W260: Cu un ecran grafic LCD luminos și caracteristici precum pedala de frână și iluminare LED pe interiorul jantei, acest aparat de echilibrat roti garantează precizie și ușurință în utilizare.
  3. Elevator tip foarfeca model RHM-S32 PRO: Un utilaj robust și eficient, conceput atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri. Având o capacitate de ridicare de 3200 Kg, acest elevator asigură o funcționare fiabilă și sigură.

De ce să alegeți acest pachet?

Pachetul de vulcanizare complet de la Toolsboxservices este conceput pentru a satisface toate nevoile profesionale în materie de vulcanizare. Fiecare utilaj inclus în pachet este caracterizat printr-o construcție robustă, specificații tehnice avansate și funcționalități care ușurează munca de zi cu zi. În plus, cu avantajele oferite, precum garanția de 2 ani și transportul gratuit, acest pachet reprezintă o investiție valoroasă pentru orice atelier de vulcanizare.

octombrie 6th, 2023 by