Contract auto gratuit ? Incearca asta

Da, contractul de vanzare cumparare il poti face in mod gratuit daca descarci un formular de pe site-ul DRPCIV, il completezi si cam asta este tot. Problema este cum il completezi ? Eu nu am reusit deloc sa il completez de pe un smartphone atunci cand am avut nevoie, ba mai mult mi-am facut o tona de nervi, descarca nu stiu ce editor, selecteaza campurile, cand am gresit nu am mai putut sa sterg si lista continua.

Ulterior, la o cautare pe net am dat de platforma contract-auto.ro si am aflat ca poti sa-ti faci singur contractul de vanzare-cumparare auto in doar cateva minute. Nici nu stiam daca treaba este reala pentru ca nu auzisem deloc de asa ceva. In fine, m-am documentat putin, am vazut ca site-ul este unul de incredere, are toate datele de contact, o firma in spate, un numar de telefon, detalii despre noi si am zis sa incerc, ce ma costa ? 27.99 lei. Pai nu am crezut ca poate fi ceva mai tare de atat, la cate masini am cumparat si am vandut si la cati bani am dat la birourile de acte auto, pai numai eu stiu.

Cand ma duceam la un birou de acte auto plateam de fiecare data 50 lei, bine, era 45 lei dar imi era rusine sa mai iau rest 5 lei, asa ca orice contract imi scotea din buzunar 50 lei + stat la coada + stat in trafic, cateodata pierdeam si 2-3 ore doar sa fac un contract, asta pana am gasit aceasta platforma care pe langa faptul ca pretul este si mai mic, doar 27.99 lei, este si mai rapid. Un contract eu am reusit sa il generez in 4 minute, daca stii ce sa completezi si cum sa completezi probabil poti scoate un timp si mai bun.

ADIO GRATUIT! Pentru mine termeneul de gratuit nu exista, de ce sa pierd ore in sir pentru 27.99 lei ? Timpul pentru mine inseamna altceva, mai bine timpul pierdut la birourile de acte auto il petrec cu familia.

Acest articol nu vreau sa fie considerat reclama, eu doar v-am dat un pont pe care sper sa va fie de folos atunci cand vindeti sau cumparati o masina. Ganditi-va ca trebuie sa ajungeti la un birou de acte auto si incepe sa ploua torential, ce faci? Stai cu clientul in masina pana se opreste ploaia ? Nu, evident! Intri pe contract-auto.ro si iti generezi singur contractul.

Bine, exista si parte mai nasoala, trebuie sa te duci sa-l scoti la imprimanta in 5 exemplare. Imprimanta gasesti la orice colt de strada, insa birou de acte nu prea gasesti. Eu folosesc cu incredere si spunt tuturor ca de ceva timp am terminat de tot cu birourile de acte auto. Am invatat sa-mi aranjez actele singur, doar ma duc sa-mi scrie pe carte numele meu atunci cand am nevoie.

august 12th, 2021 by