Trei este un numar norocos pentru TPG Group

TPG Group anunta castigarea a trei clienti noi importanti:Testing Inspection Certification SRL, Krones Romania si Sidma Romania.

Testing Inspection Certification SRL este reprezentanta in Romania a TÜV NORD/ TÜV HELLAS,  un organism de inspectie si certificare, pentru toate tipurile de intreprinderi, atat in sector privat cat si in sectorul public, in oricare dintre urmatoarele arii: Tehnologie, Calitate, Securitate, Energie sau Mediu. TÜV Hellas a devenit leader al serviciilor de Inspectie-Certificare si este responsabila pentru planificarea si dezvoltarea strategiei TÜV Nord in zona Balcanica si a Sud-Estului Mediteranei. Pentru acest client TPG va asigura serviciile de contabilitate a reprezentantei din Romania.

“Imediat ce am infiintat compania din Romania am selectat TPG sa ne fie partenerul pe parte de Contabilitate. TPG a fost, de asemenea, partenerul meu de contabilitate si in alte companii. Lucrez cu ei din 2013. TPG ofera servicii complete de contabilitate. Imi aduc aminte, cand a trebuit sa externalizez complet departamentul de contabilitate, TPG a fost solutia de succes. De asemenea, la sfarsit s-a adeverit ca aceasta decizei nu numai ca a imbunatatit activitatea in departamentul contabil, dar a si fost cost-effective. In tot acest timp, oricand am avut nevoie de servicii financiare, TPG a raspuns repede si corect,” a declarat Akis Ionas, Managing Partner al Testing Inspection Certification S.R.L..

Mai mult de atat, in timpul controalelor fiscale sau auditurilor financiare, echipa TPG a facut o munca excelenta si intr-adevar au salvat mult din timpul meu. In final, si acesta este un aspect foarte important, trebuie sa mentionez ca relatia cu TPG nu se rezuma la relatia intre doua companii, ci la o relatie intre persoane. Ma simt foarte confortabil sa sun la TPG si sa intreb orice speta, ca si cum as suna si as vorbi cu partenerii mei” a adaugat Akis Ionas, Managing Partner al Testing Inspection Certification S.R.L.

Al doilea client este Krones Romania, intrat in portofoliul TPG incepand cu luna octombrie. TPG ofera Krones servicii de contabilitate si raportare manageriala. Krones Romania, filiala a Krones AG Germania, este un one-stop shop pentru furnizarea de echipamente, linii de productie si fabrici complete de productie. Compania planifica, dezvolta si produce echipamente folosite in tehnologiile de procesare, umplere sau ambalare. Aceste linii de productie sunt folosite zilnic cu atat in industria berii, a sucurilor, a apei sau a vinurilor cat si in industria alimentara, chimica, cosmetica sau farmaceutica. La nivel global Krones are aproximativ 14,500 angajati si venituri consolidate globale de 3.391 miliarde euro.

Sidma Romania a decis in cea de-a doua parte a anului sa acorde catre Balan TPG Audit, firma din cadrul grupului TPG, contractul de servicii de audit pentru 30 Iunie 2017 cat si pentru anul incheiat la 31 Decembrie 2017. Prin acest contract, Balan TPG Audit si-a crescut numarul companiilor auditate din sectorul de productie.

Sidma Romania s-a infiintat in anul 2005 fiind detinuta de Sidma S.A Greece – cel mai mare distribuitor de produse din otel, cu peste 75 ani experienta industria otelului din Grecia. Sidma S.A. este lista la Bursa de Valori Atena, si face parte din Grupul Sidenor, cel mai mare producator de otel din Grecia.

De asemenea, pe langa aceste reusite, in ultima perioada, TPG Advisory, compania de consultanta din grupul TPG, a fost implicata in mai multe misiuni de due diligence. Cea mai recenta este o posibila achizitie britanica in Romania, care daca se va materializa va rezulta intr-o importanta investitie straina in Romania.

TPG Group a adunat in echipa sa profesionisti cu experienta vasta profesionala si diverse background-uri, obiectivul final fiind sa ii poata asigura solutii integrate clientului pentru ca acesta sa-si imbunatateasca eficienta, sa gestioneze in mod corect costurile si sa-si controleze mai bine structura si operatiunile propriei afaceri. Practic, grupul TPG ofera clientilor sai instrumentele necesare pentru un management optim al companiei. Grupul TPG Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori locali pe piata serviciilor financiare este compus din companiile  Balan TPG Audit, TPG Accounting si TPG Advisory, sub supravegherea lui Vasileios Voulgaris

decembrie 12th, 2017 by