Rent a car Bucuresti – solutia ieftina pentru a nevoi urgente

Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai simpla si rapida decat in prezent. Dat fiind faptul ca este vorba de un bun valoros, unele masini ce sunt oferite spre inchiriere fiind chiar extrem de scumpe, multi oameni tind sa se gandeasca la faptul ca vor trebui sa petreaca ore in sir realizand o documentatie stufoasa si zile intregi vor fi prinsi in sistemul de birocratie. Lucrurile s-au simplificat intre timp, de cand acest domeniu a luat amploare, iar cererea este extrem de mare. Nici pentru cei care se ocupa propriu-zis cu inchirierea masinilor nu ar fi avantajos o pierdere de timp printre hartii si acte aditionale.

Sa luam exemplul persoanelor care vin in Romania doar in concediu sau doar atunci cand au probleme de rezolvat, ei stabilindu-se practic in alte tari. Investitia pentru a achizitiona o masina ar fi mult prea mare si inutila daca nu au in plan sa plece cu tot cu autoturismul achizitionat sau sa il vanda intr-un timp scurt. Astfel ca rent a car Bucuresti vine in sprijinul persoanelor care au nevoie pentru o perioada, indiferent de numarul de zile, de un autoturism si de servicii calitative.

Pe langa simpla inchiriere a autoturismului, puteti opta si pentru pachetele premium pe care acestia le pun la dispozitie tocmai pentru confortul si buna-starea clientilor. Accesand astfel de pachete puteti opta pentru tractari auto non-stop si asistenta rutiera, asisgurari de tip RCA – Casco, service auto sau piese de schimb accesibile.

Echipamentele de protectie sunt, de regula, articole de imbracaminte, ochelari, casti sau incaltaminte confectionate din materiale speciale pentru a asigura protectia angajatilor. Scopul echipamentelor este, deci, de a limita pe cat de mult posibil expunerea angajatilor la situatii imprevizibile care pot conduce la vatamari corporale. Pericolele fata de care sunt utile aceste echipamente pot fi biologice, fizice, electrice sau lucrul desfasurat la inaltimi mari. Echipamentele nu sunt o sursa care sa stopeze sursa pericolului, ci o modalitate prin care sa atenueze efectele unei situatii neplacute.

3 avantaje rent a car Bucuresti:

  • Siguranta clientilor este prioritara. O masina inchiriata intr-un astfel de sistem este o varianta mai sigura decat una achizitionata din parcurile auto improvizate si neautorizate. Flota de masini data spre inchiriere este in permanenta verificata de mecanici profesionist pentru a evita riscurile de producere a accidentelor care au drept cauza neglijenta in serviciu a firmei ce a pus la dispozitie autoturismul.
  •  Preturile sunt foarte accesibile. Rent a car Bucuresti propune si practica unele dintre cele mai mici preturi de pe piata inchirierilor de masini. Incepand de la 10 euro pe zi vor fi costurile pentru un serviciu de calitate prestat de o firma de incredre.
  • Diversitate. In functie de bugetul pe care doriti sa il alocati inchirierii autoturismului, va puteti alege si modelul care va place cel mai mult. Inchirierea masinilor nu se mai rezuma de mult doar la modelele vechi, ci acum puteti alege de la Volkswagen, Ford, Suzuki la BMW X5 si X6, Audi A4, A5 sau A7 si chiar A8 cu cutie automata. 
august 25th, 2021 by