Metode optime de relaxare după o zi la birou

Liniștea, calmul și deconectarea sunt sentimente sănătoase și benefice oricărei persoane. Pentru a ne putea bucura de ele, fiecare dintre noi trebuie să le cultive de unul singur în interiorul său, nu înainte de a descoperi metodele cele mai bune. Fie că vorbim despre technici vizuale, auditive, gustative sau kinestezice, acestea ne ajută să ne conectăm la viața noastră personală, deconectându-ne de la problemele profesionale acumulate peste zi. Cu speranța că lucrurile pot deveni mult mai plăcute și relaxante pentru tine, ți-am pregătit o serie de metode optime pe care le poți întreprinde la tine acasă.

Fă cunoștință cu influențele japoneze

Cultura japoneză este, inclusiv acum, un subiect de actualitate. Având aplicații în aria designului de interior prin materiale specifice, culori îmbietoare și un decor eminamente minimalist, cultura japoneză a influențat și revitalizat tehnicile occidentale de relaxare. Așa se face că exercițiile pentru zona scapulară coroborate cu stretchingul zilnic pentru detensionarea mușchilor sunt câteva dintre tehnicile regăsite în metoda japoneză shiatsu. Acestea sunt special concepute pentru înlăturarea stresului fizic și psihic, precum și a stărilor de disconfort. Fotoliile cu masaj japoneze se numără printre instrumentele potrivite care integrează esența culturii japoneze de relaxare.

Alege dispozitive adaptate de relaxare

Odată instalat, stresul dispare doar în momentul în care fiecare receptor al corpului nostru nu mai simte nesiguranță. La fel ca și relaxarea, stresul este un sentiment indus. Pentru a avea parte din nou de o stare de bine și liniște interioară, avem nevoie de dispozitive specializate. Fotoliile cu masaj 4D/4S Mecha de la Fujiiryoki România sunt instrumente medicale special concepute pentru a oferi atenție fiecărei zone a corpului tău. Cu ajutorul lor, poți avea parte zilnic de masaj chiar la tine acasă. Tehnologia folosită se bazează pe presopunctură și petrissage, acționând asupra fiecărui mușchi al umerilor, taliei, brațelor, picioarelor și al spatelui. Aceeași strategie se regăsește în fiecare scaun cu masaj 5D + AI, cu ajutorul căruia poți încerca până la trei tehnici de stretching sau te poți bucura de echipamentul adițional pentru încălzirea zonelor cu probleme.

Identifică un loc pentru relaxare la tine acasă

Indiferent că este în propriul dormitor, la baie sau într-un living grandios, este indicat ca locul pentru relaxare să fie bine delimitat. Astfel, te vei putea bucura de el o perioadă mult mai lungă de timp, fără ca nimeni să te deranjeze. În general, locurile de relaxare se aseamănă cu un sanctuar în care poți integra lumânări parfumante și calmante, alături de o lumină difuză, un scaun cu masaj de la Fujiiryoki România și o carte bună. Opțional, poți alege o melodie formată din sunete de relaxare, pentru ca seara ta să fie lipsită de orice urmă de stres.

Timpul petrecut la birou ne afectează, deseori, cantitatea de energie de peste zi. Echilibrarea acesteia stă în responsabilitatea noastră, motiv pentru care deconectarea de la problemele profesionale este un pas extrem de important în viața fiecăruia dintre noi. Din fericire, astăzi avem știința și instrumentele potrivite pentru a ne bucura de ea în fiecare zi!

mai 20th, 2020 by