Industria Transporturilor, unul din pilonii recuperării economice

camioane rulate scania

Nu este nimic nou că industria transporturilor are un rol foarte important în ceea ce privește economia țării. Chiar și în contexul apariției pandemiei de coronavirus și a instaurării stării de urgență, în România, un lucru este cert, respectiv faptul că fără transport economia s-ar prăbuși de tot, și nimic nu ar putea să funcționeze în același ritm și în condiții normale. Însă, această perioadă a adus schimbări în toate marile industriile, inclusiv cea a transporturilor a fost afectată din cauza resctricțiilor impuse de prevederile ordonanțelor militare, referitoare la regulile impuse transporatorilor pentru cursele de tip export sau import. Astfel, conducătorilor de camioane second hand sau noi și firmelor de transport marfă le este mult mai greu să își desfășoare activitatea, deoarece realizarea acestei în condiții optime de siguranță necesită mai mul timp, având în vedere că la granițe controalele sunt mult mai amănunțite.

Oricum, chiar și în contextul actual, pentru industria transporturilor cererea este încă mare. De aceea, dacă aveți o firmă de transport sau sunteți și proprietarul și șoferul unui cap tractor, acum este perioadă benefică pentru a vă extinde cu unul sau mai multe camione, în funcție de nevoile afacerii dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de camioane rulate sau noi, nu trebuie să ezitați. În cazul în care nu vă e teamă să riscați, dar aveții varii motive pentru care nu recurgeți la achiziționarea de vehicule noi, precum fonduri insuficiente, puteți apela la leasing camioane și să alegeți una din cele două metode de finanțare, leasing opearațioanal sau financiar.

camioane rulate scania

De asemenea, în această perioadă sunt multe companii, precum Scania.ro care susțin tranporatorii români și au pregătite oferte speciale pentru dumneavoastră care vor elimina cu siguranța teama de risca. De ce spunem că sunt speciale și gândite pentru a satisface nevoile afacerii dumneavoastră? Scania România pune la dispoziție finanțarea de tip leasing operațional pentru camioanele rulate, second hand, un serviciu unic în România. Iar avantajele sunt foarte bune, precum faptul că în rata de chirie sunt incluse următoarele: asigurările CASCO Scania Insurance si VABIS GAP (personalizate nevoilor afacerii tale), cât și pachetul de servicii Optim (garanție internațională + contract întreținere); serviciile pentru șofer putând fi alese în funcție de necesitățile activității companiei. Dacă te-am convins profită de oferta specială la autotractoare rulate cu avans între doar 1-3 rate, cu o perioadă de finanțare curprinsă între 1-4 an și susține și ajută și tu la recuperarea economiei țării.

aprilie 30th, 2020 by