Asigurarea Multi-Risc pentru antreprenori, adaptată pentru mai multe tipuri de afaceri

Pentru orice tip de business, asigurarea este un element important al bunei funcționări. Pentru a preîntâmpina dificultățile care pot apărea pe parcursul activității desfășurate, este important să fii pregătit cu diverse soluții și chiar din timp. O soluție avantajoasă este asigurarea Multi-RiscANTREPRENOR oferită de Gothaer, care a fost creată având în vedere mai multe tipuri de afaceri și riscurile asociate desfășurării activităților comerciale respective.

Iată cum te protejează asigurarea MultiRisc ANTREPRENOR, în funcție de domeniul de activitate:

Asigurarea pentru birouri sau spații administrative

 Un astfel de pachet de asigurare propune soluții specifice riscurilor care pot apărea în administrarea birourilor sau a spațiilor administrative. Printre acestea, se numără asigurarea împotriva riscului de inundații provenite de la o proprietate învecinată, cea a cheltuielilor necesare pentru relocare sau pentru mutarea bunurilor într-un alt loc de desfășurare a activității, precum și interzicerea accesului în imobil din cauze obiective.

Asigurarea pentru prestatorii de servicii

 Pentru a-ți desfășura activitatea de prestare de servicii fără griji și în siguranță, a fost creată o asigurare specială și pentru acest domeniu. Aceasta asigură utilajele, echipamentele și instalațiile pe care le folosești pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele. În plus, acoperă și bunurile folosite în afara spațiului tău de lucru, precum și răspunderea civilă specifică acestui tip de business.

Asigurarea centrelor de sport și fitness

 În cadrul centrelor de sport, pot apărea numeroase probleme care iți pot pune în dificultate afacerea. Pentru siguranță suplimentară apelează la asigurarea multi-risc pentru antreprenorispecial creată pentru deținătorii de afaceri în acest domeniu.

Aceasta include acoperirea cheltuielilor aferente închirierii unui alt spațiu asemănător, în caz că spațiul existent a fost închis ca urmare a efectelor unui eveniment neașteptat. De asemenea, este oferită extinderea acoperirii pentru riscurile aferente electricității folosite de aparate și echipamente, asigurarea pentru angajați, în caz de accidente, precum și răspunderea față de proprietarul imobilului închiriat.

Asigurarea pentru hoteluri și restaurante

 Pentru a fi sigur că oaspeții tăi sunt pe deplin protejați, este esențial să ai o asigurare avantajoasă pentru spațiul afacerii tale din domeniul HoReCa, indiferent că este vorba despre un restaurant sau un hotel. Aceasta include cheltuielile pentru pierderile financiare apărute ca urmare a producerii unor riscuri asigurate, răspunderea civilă pentru pagubele suferite de clienți și terțe persoane, acoperirea pagubelor asupra bunurilor personale ale clienților, răspunderea pentru prejudiciile suferite de angajați, precum și garanția pentru creșterea sezonieră a stocurilor.

Asigurarea pentru activități comerciale desfășurate în magazine

 Dacă deții un magazin, este indicat să apelezi la o asigurare specială pentru acest tip de afacere. Astfel, ai avantajul acoperirii stocurilor refrigerate, inclusiv în cazul deteriorării lor, precum și garanția creșterii sezoniere a acestora. De asemenea, sunt acoperite pagubele produse în timpul transportului produselor, precum și răspunderea producătorilor.

Asigurarea pentru centre educaționale

 Și în cazul deținerii unui centru educațional este importantă, pentru oferirea celor mai bune condiții pentru cursanți, obținerea unei asigurări diversificate. Prin intermediul acesteia, ai acoperire pentru răspunderea față de terțe persoane (incluzându-i pe elevi) în cazul riscurilor apărute în locul desfășurării activității, precum și pentru situațiile când îți întrerupi activitatea ca urmare a producerii unui eveniment asigurat.

Pentru o multitudine de domenii de activitate, este important să ai de la bun început o asigurare care îți asigură flexibilitate în cazul apariției unor situații neprevăzute, care pot afecta parcursul afacerii tale.

Sursă foto: Pixabay.com.

iulie 22nd, 2021 by