După un an sabatic, și-au deschis afacere online în România

travs

Au călătorit în Asia și Europa timp de aproape un an în plină pandemie dar s-au întors în România și au reușit în doar cinci săptămâni să își deschidă propria afacere de la zero.

În  Martie 2020, Vlad și Andreea, doi tineri din Bucovina, și-au dat demisiile de la job-urile din corporații și au plecat în aventura vieții lor cu un bilet doar dus către Sri Lanka. Pandemia i-a ținut izolați timp de 3 luni și jumatate în Bali, unde au avut șansa să trăiască experiențe unice alături de localnici. În tot acest timp au imortalizat momentele trăite pe canalul lor de Youtube – Valize Vesele.

Andreea și Vlad și-au construit itinerariul încă din toamna lui 2019, când încă nu se știa nimic despre ce avea să însemne pentru lumea întreagă anul 2020. Planul lor inițial era de a călători timp de aproximativ un an prin Asia, de a face voluntariat și de a se îmbogăți cultural. Din păcate pandemia nu le-a permis să-și trăiască visul integral și în Iulie 2020 s-au întors către Europa. Au continuat să călătorească până în Ianuarie 2021 când s-au decis să pună bazele unei afaceri în România.

Din pasiunea pentru călătorii și drumeții montane a luat naștere www.travs.ro , magazinul lor online care comercializează articole precum termosuri și căni, agende și pixuri, rucsaci dar si alte accesorii pentru iubitorii de aventuri. Au muncit singuri la partea de creeare a site-ului, găsirea furnizorilor și a partenerilor și au reușit într-un timp record de numai 5 săptămâni să lanseze afacerea.

“Fiecare călătorie pe care o facem lasă un lung șir de amintiri în urma ei: dorința de a descoperi, entuziasmul cu care pregătim bagajul, gustul cafelei savurate pe drumul către destinație, împlinirea pe care o simțim atunci când ajungem, felul în care ne lăsăm surprinși de frumusețile lumii, gândurile pe care le notăm în jurnalul de călătorii. Toate acestea întrunesc tabloul nostru de călători!

Brandul nostru a luat naștere din dorința de a transforma călătoriile în amintiri de neînlocuit.

Produsele travs. sunt create nu doar pentru a fi alături de oameni în toate drumețiile montane, roadtrip-urile, city break-urile și orice alt tip de calatorie, ci și acasă sau la birou.” a adaugat Andreea Co Fondator travs.

februarie 24th, 2021 by