Vizitează expoziția „Fabricat în Moldova” și profită de reduceri irezistibile


Acum este momentul să-ți reînoiești locuința – iarna aceasta ți-a pregătit surprize peste surprize. Vizitează expoziția „Fabricat în Moldova” în perioada 30.01-3.02.2019 și beneficiază de reduceri irezistibile la articolele de mobilier și accesorii pentru întreaga casă.

De la paturi din lemn masiv sau din stofă simplă, bucătării, dormitoare și mobilier tapițat până la accesorii, furnituri și stofe pentru confecționare sau decor. Toate acestea pot fi găsite la o expoziţie de amploare, deschisă la Chişinău, unde vizitatorii vor avea parte de reduceri, imposibil de refuzat.

Cu ce te va surpride această expoziție?

Vrei ca locuința să-ți exprime personalitatea sau te-ai plictisit de articolele mobilierului care te slujesc deja al 10-lea an consecutiv? Vizitează expoziția „Fabricat în Moldova” și profită de cele mai spectaculoase oferte, iar pentru că o schimbare este mereu bine-venită, profesioniștii din domeniu au pregătit lucruri speciale pentru casa ta.

Fără îndoială, reducerile atractive pentru canapele din orice tip de stofă, cu ornamente și culori diferite, o gamă variată a articolelor de mobilă pentru living, bucătării, mobilierul pentru camera copiilor, dulapurile simple sau cu uși glisante, colțarele tapițate, mesele și scaunele de cea mai înaltă calitate, nu se vor lăsa trecute cu vederea.

  1. avantaje de care poți beneficia, achiziționând produse de la o expoziție
  1. Vrei să surprinzi, fă-o prin originalitate! Fiind speciale ca model, piesele de mobilă participante la expoziție sunt unice și extravagante.
  2. Personalizează-ți stilul casei! Pe lângă acestea, cumpărătorii pot alege şi diverse piese de decor. Lasă-te condus de emoții și alege ceea ce ți se potrivește, vei crea o atmosferă deosebită fără mult efort.
  3. Profită de un raport calitate/preț avantajos! Nu doar modelele interesante, dar şi prețurile avantajoase sunt elementul cu adevărat impresionant al acestei expoziții.

Expozițiile sunt evenimente organizate special pentru cei care apreciază calitatea și pun accentul pe profesionalism, de asemenea, acestea te răsplătesc cu mega oferte, reduceri și cadouri.

ianuarie 31st, 2019 by