Unde poti gasi o colecție mare de cărți manga în engleza?

Fenomenul manga a cuprins întreaga lume. Originar în Japonia secolului 19, din anii 1950 a devenit o componentă majoră a industriei editoriale japoneze. Temele abordate sugerează potențialul infinit al acestui gen; manga include călătorii în timp, reîncarnări , întrebări filosofice, fete magice, monștri, arte marțiale, super puteri, tragedii, science fiction si nu numai. Varietatea de teme abordate, diversitatea genurilor, includerea unor răsturnări incredibile de situații, de personaje cu resurse nelimitate de a-și surprinde cititorii este în prezent reflectată în explozia de websiteuri și de bloguri adresate fanilor acestui fenomen. În timp ce curiozitatea referitoare la noile apariții poate fi parțial satisfăcută pe internet, nimic nu se compară cu plăcerea de a colecționa volumele de manga, de a le răsfoi și de a le avea la îndemână pentru recitire. Pentru colecționarii pasionați, recomandam librăria Antic ExLibris, librăria de cărți în limba engleză de pe Str. Doamnei, care oferă o selecție amplă de carti manga și asta la cele mai mici prețuri de pe piață. Titlurile propuse reflectă varietatea ofertei acestei librării, care cuprinde și romane grafice si benzile desenate vestice.


Serii renumite de cărți manga ce pot fi gasite pe libraria de carti in limba engleza

Yu-Gi-Oh (Regele Jocurilor) este una din francizele cele mai valoroase ale tuturor timpurilor, fiind serializată din 30 septembrie 1996 până pe 8 martie 2004 și publicată în engleză între 2002 și 2007 . Această manga este centrată în jurul lui Yugi Mutou, un băiat timid și copilăros, agresat de ceilalți copii, care devine erou atunci când joacă jocuri. Fascinând în special copiii de 8 ani cu posibilitatea acestei miraculoase transformări, această manga accentuează valoarea prieteniei. Ca urmare a faptului că Yugi rezolvă misteriosul puzzle Millenium, el dobândește puteri noi, devenind gazda unui spirit care conduce jocuri. Yugi încearcă să își folosească puterile pentru scopuri bune. În momentul în care prietenii săi se confruntă cu inamici cu sufletul întunecat, Yugi apare și îi provoacă pe aceștia să participe în Shadow Games, jocuri care revelează adevărata esență a inimii cuiva. În cadrul acestui joc cei care pierd suferă o pedeapsă grea. Pe parcursul seriei, vom afla că spiritul jucătorului aparține unui vechi Faraon din Egiptul Antic, un spirit care și-a pierdut amintirile. În încercarea de a-l ajuta pe Faraon să-și recapete amintirile, Yugi și prietenii săi au parte de o suită de aventuri, care implică puterea întunecată a Shadow Games. Această manga este asociată cu carți de joc colecționabile, care au o valoare extraordinară pentru fani.

Trigun este o manga a cărei acțiune se situeaza pe o planetă numită No Man’s Land, care urmărește trecutul aventuros al lui Vash the Stampede. Acesta este un pistolar faimos care încearcă să îi prindă pe vânătorii de recompense care sunt pe urmele lui, dorind să obțină premiul impresionant de 60 de miliarde de dolari care e pus pe capul său. Povestea este complicată de faptul că Vash nu își amintește despre distrugerea orașului July, incidentul pentru care este atât de căutat, pentru că suferă de amnezie retrogradă. El își aduce aminte de propria copilărie și de câteva fragmente referitoare la un oraș distrus. Vash nu utilizează forță letală pentru a-i salva pe ceilalți; el se aliază cu un preot, Nicholas D. Woolfwood, un alt luptător extraordinar cu un trecut misterios. Considerată una din cele mai bune serii de animeuri de la sfârșitul anilor 90, această serie a fost mai populară în vest decât în Japonia, datorită numelor europene, a absenței elementelor culturale japoneze și a alegerii unei locații care seamănă cu Vestul Sălbatic.

Rurouni Kenshin este una din cele mai vândute serii de manga a tuturor timpurilor. Apreciată pentru echilibrul dintre dezvoltarea personajelor, scenele de acțiune și cele de umor, această serie este recomandată audiențelor feminine și adolescenților de 17-18 ani. Această manga are în centru tema salvării, a păcii și a legăturilor romantice. Povestea începe în cel de-al 11-lea an al perioadei Meji din Japonia (1878) și urmărește aventurile unui fost asasin din Bakumatsu, numit Hitokiri Battosai, un personaj care dispare pentru a fi înlocuit de o nouă identitate. Această identitate este Himura Kenshin – un spadasin călător care îi protejează pe japonezi încercând să își mențină legământul de a nu mai lua altă viață și de a-și expia astfel crimele. Când ajunge în Tokyo, întâlnește o tânără femeie numită Kamiya Kaoru care se luptă cu cineva ce pretinde că e întocmai Hitokiri Battosai, personaj care discreditează școala de săbii pe care ea o conduce. Kenshin se decide să o ajute să îl învingă, prin aceasta având posibilitatea să descopere că el este adevăratul Battosai, și că, în ciuda reputației sale, nu este un ucigaș cu sânge rece.

Eden este o poveste din viitorul nu așa de îndepărtat, după o pandemie care a ucis 15 procente din populația lumii, a desfigurat sau a lasat cu atât mai mulți cu sechele, distrugând echilibrul politic al lumii. Bazată pe mitologia gnostică, această manga a fost remarcată în 2007 și numită una dintre cele mai bune serii pe care americanii le pot achiziționa. Eden are în centru maturizarea unui tânăr, Elijah, care încearcă să supraviețuiască fizic și moral într-o lume care este prea complexa pentru ”alb și negru”. El întâlnește multe alte personaje, prieteni și dușmani, care se străduiesc să supraviețuiască într-o lume distopică post-apocaliptică. Povestea pedulează între diferite perioade. Când Elijah are 19 ani, lumea începe să facă față amenințării reprezentate de o nouă mutație a virusului, care începe să atace materia anorganică de asemenea. Noua mutație începe să înghită orașele din lume, lăsând în urmă cratere și lacuri. Se dovedește că pericolul care amenință lumea absoarbe amintirile oamenilor pe care îi înghite.

The Queen’s Knight este o manthua, varianta sud-coreeană a ceea ce este numit manga, care o are în centru pe Yuna Lee. Yuna este o adolescentă de 15 ani care locuiește în Coreea cu tatăl său și cu trei frați protectori, în timp ce mama sa este în Germania pentru studii de muzică. În timpul unei vacanțe în Germania, este accidentată când cade de pe o stâncă, fiind salvată de Riena, un băiat de 18 ani din tărâmul Phantasma în schimbul promisiunii de a-i împlini o dorință, aceea de a deveni regina lui. Trebuind să îți onoreze promisiunea, Yuna este împărțită între dorința de a avea o viață normală și viața ca Regină a Phantasmei. Situația sa morală și politică reprezintă destul de bine poziția Elizabetei I în lumea reală. Când se întoarce în Coreea, are probleme cu familia și prietenii, ceea ce îl îngrijorază pe Riena și îl face să se întrebe dacă cuplul va cunoaste și altceva decat tristețea fără capăt a Reginei Phantasmei.

august 16th, 2021 by