Un credit pentru persoane juridice iti ofera vesti bune… nerambursabile!

credit persoane juridice

Toata lumea cunoaste principiul de functionare a unui credit: primesti aproape pe loc o suma mai mica sau mai mare de bani, de care ai nevoie pentru a rezolva unele probleme stringente si, in mod logic, va trebui sa rambursezi mai mult, esalonat insa pe o perioada de timp de ordinul lunilor sau al anilor.

Totusi, daca esti antreprenor si detii o firma mica sau mijlocie ori aflata la inceput de drum si ai nevoie de finante pentru cheltuieli curente, alegerea unui credit pentru persoane juridice la un IFN (institutie financiara nebancara) va veni cu nenumarate avantaje… „nerambursabile”. Iar, parcurgand articolul in continuare, vei afla care sunt acestea.

De obicei, dintre un credit pentru persoane juridice obtinut de la o banca si unul de la un IFN, cel din urma este recomandat, intrucat bancile sunt recunoscute pentru birocratia, tertipurile si costurile suplimentare pe care le „ascund” foarte abil in contract, sub forma unor asteriscuri si clauze pe care nu toti clientii le observa la timp.

Bineinteles, nu orice IFN trebuie abordat, intrucat multe dintre ele folosesc aceleasi subterfugii pentru a-i insela pe cei de buna credinta. In schimb, daca alegi Credit.ro, IFN fondat inca din anul 2009 si inregistrat in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, vei beneficia de conditii extrem de avantajoase, unele dintre ele chiar neasteptate.

Astfel, aceasta institutie financiara nebancara ofera mai multe tipuri de credit pentru persoane juridice: linie de credit, cu garantie imobiliara, tip punte etc. In primul rand, preaprobarea este aproape instantanee (in maximum 10 minute), iar suma de bani solicitata va fi virata in cont in cel mult 24 de ore.

In al doilea rand, dobanda este fixa (3% pe luna sau 36% pe an) si ramane aceeasi pe toata perioada de derulare a contractului, indiferent de fluctuatiile ROBOR sau ale altor indicatori financiari (recunoscuti pentru instabilitatea lor). Mai mult decat atat, beneficiezi si de o perioada de gratie de 7 zile la plata dobanzii, fara costuri ascunse.

Insa de departe cea mai mare diferenta dintre un credit pentru persoane juridice contractat de la o banca, respectiv un IFN cu o experienta indelungata si cu adevarat profesionist consta in faptul ca acesta din urma este mult mai accesibil, la propriu si la figurat. Astfel, garantiile imobiliare acceptate sunt numeroase: teren intravilan sau extravilan, apartament, casa, vila, spatii comerciale etc. In al doilea rand, documentele necesare sunt in numar extrem de restrans: actele de identificare societate (act constitutiv, CUI) si documentele privind garantia agreata (act de proprietate, cadastru, intabulare etc.).

De asemenea, pentru a-si proba credibilitatea, profesionalismul si respectul fata de clienti, Credit.ro le pune acestora la dispozitie un calculator de credit persoane juridice, prin intermediul caruia pot afla valoarea totala de rambursat, precum si a ratei lunare, in functie de suma solicitata imprumut si perioada acestuia, dar si raspunsul la numeroase intrebari frecvente, precum „Care sunt criteriile de eligibilitate?”, „Ce costuri extra sunt, in afara dobanzii?”, „Pot inchide creditul oricand?” sau „Pot vinde bunul imobiliar oferit drept garantie?”. In concluzie, acum ai toate „reperele” necesare pentru a lua o decizie buna, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, pentru tine, angajatii tai si profitul business-ului pe care il conduci!

mai 30th, 2023 by