Transformă transportul mărfurilor pe distanțe mici într-o procedură ușor de efectuat cu Vectra

Când vorbim de depozite de mici dimensiuni, hale sau chiar centre comerciale, transportul mărfurilor este o practică esențială care cu greu poate fi efectuată manual. Simpla introducere a unui utilaj de dimensiuni reduse va facilita munca și va reduce semnificativ timpul de lucru, determinând o creștere a eficienței. Solicita oferta de la Vectra pentru transpalete manuale și beneficiază de toate avantajele practice și de preț existente!

Descoperă calitatea propusă de branduri consacrate

Vectra este distribuitor acreditat de utilaje pentru transport mărfuri, iar în consolidarea ofertei sale colaborează doar cu producători de renume care pun accent pe calitatea și performanța echipamentelor pe care le propun. În ceea ce privește gama de transpalete disponibile, Yale este compania care domină și care a demonstrat de-a lungul anilor că furnizează doar produse care depășesc așteptările la utilizare.

Alege modelul potrivit pentru aplicațiile pe care le desfășori

La Vectra te așteaptă multiple modele de transpalete manuale, transpalete manuale cu cântar și transpalete manuale cu catarg, fiecare dintre acestea servind diferitor scopuri astfel încât să îți fie ușor să găsești varianta ideală pentru tine.

Prima categorie dispune de o sarcină maximă de 2500 kg și poate ridica la o înălțime de până la 200 mm. Au roți duble din poliuretan pe fiecare furcă și două roți din cauciuc sub timonă, ceea ce asigură stabilitate, fiabilitate și ușurință de manevrare.

Modelele cu cântar încorporat au o capacitate maximă de cântărire de 2000 kg, funcționează în baza a patru baterii AA 1,5V asigurând o autonomie de până la un an în condiții de uz zilnic.

Aceasta din urmă are o capacitate de 1000 kg și înălțime de ridicare de până la 1600 mm, fiind ideală pentru depozite.

Accesează serviciul gratuit de consultanță

În cazul în care nu știi ce variantă să alegi, este mereu recomandat să ceri sfatul unui specialist. Pe site te așteaptă un buton de „chat” pe care să îl poți accesa oricând ai anumite întrebări ori îți dorești să afli mai multe detalii despre un anumit model.

Cumpără sau închiriază transpalete de la Vectra

În funcție de nevoile tale, poți alege să cumperi un utilaj nou sau second hand, ori chiar să îl închiriezi. În acest mod nu doar că te adaptezi bugetului de care dispui, dar ai și posibilitatea de a te adapta tipului și duratei aplicațiilor pe care le desfășori. Mai exact, nu vei mai fi nevoit să faci achiziții semnificative în momentul în care ai nevoie de transpalete pentru perioade determinate.

În momentul în care te-ai decis, nu mai rămâne decât să completezi formularul de comandă cu datele solicitate: modelul dorit, tipul de serviciu vizat, detalii tehnice vizate, numele companiei și alte observații importante pentru tine.

Vectra te ajută să facilitezi la maximum munca în depozit!

februarie 10th, 2023 by