Tiparul digital ne-a schimbat viaţa – Tipografia Global Print

Piața de producție de imprimare este în continuă creştere şi plină de provocări. Evoluția constantă a modului în care lumea comunică a însemnat schimbări drastice pentru afacerea tipărită. Cu accent pe inovare, flexibilitate și fiabilitate, un tipar digital cu siguranţă vă poate ajuta indiferent de nevoile pe care le aveţi.

Dacă ați folosi cuvântul „tehnologie” într-o propoziție, probabil că veți atașa cuvinte precum „cele mai recente, cele mai noi sau cele mai moderne”. Dacă ar fi să vorbim despre tehnologia de imprimare, nici acest domeniu nu face excepţie.

Prima utilizare a tipăririi offset pe hârtie datează din 1904, când Ira W. Rubel, o americană, a descoperit neintenționat procesul de imprimare.

Imprimarea digitală, care a fost lansată la începutul anilor 1990, reprezintă un procent relativ nou în scena de tipărire, reprezentând două procente din producția mondială de producție tipărită.

Cu progresele tehnologice, tiparul digital a evoluat dintr-un dispozitiv industrial de pre-presare și artă plastică într-un instrument de birou și de publicare desktop – și un schimbător monumental de jocuri pentru mediul de afaceri și pentru consumatori.

Producția de imprimare a fost multă vreme o tehnologie disponibilă numai câtorva companii care deţineau o infrastructură de imprimare intensivă. Din fericire, tehnologia de imprimare digitală de astăzi a transformat lumea imprimării, oferind o calitate excepțională, opțiuni de finisare puternică pentru întreprinderile de toate dimensiunile şi puteţi găsi o tipografie Bucureşti pe placul dvs oricând.

Există multe tipuri de mașini pentru tipar digital, inclusiv prese de producție, cum ar fi imprimante de producție cu hârtie de tip foaie, prese digitale tăiate, imprimante de producție cu jet de cerneală și imprimante cu alimentare continuă.

Imprimarea digitală este procesul de imprimare a imaginilor digitale direct pe o varietate de substraturi media. Nu este nevoie de o placă de imprimare, spre deosebire de imprimarea offset. Fișierele digitale, cum ar fi fișierele PDF sau fișierele de publicare desktop, pot fi trimise direct la presa digitală pentru a imprima pe hârtie, hârtie fotografică, pânză, ţesătură, sintetice, carton și alte materiale.

Un tipar digital excelează la producerea la cerere și imprimarea este scurtă, rulează rapid și este eficientă din punct de vedere al costurilor. Apelaţi la o tipografie Bucureşti pentru imprimarea digitală care, de asemenea, poate fi personalizata. Dacă doriți să modificați cu ușurință imaginile și mesajele utilizând imprimarea cu date variabile, atunci tiparul digital este singura mod pentru a opta. Odată cu avansarea calității și vitezei de imprimare, dezavantajele anterioare ale tipăririi digitale au dispărut rapid, iar tiparul digital vine pe primul loc.

Metodele actuale de producție ale unui tipar digital implica tehnologia cu jet de cerneală și laser pentru aplicarea pigmentului sau a tonerului direct pe suprafața substratului. În producția tradițională de offset, cerneala pătrunde în suport. Procesul de imprimare digitală, în comparație, formează un strat care necesită un fluid suplimentar de fuziune.

În ceea ce privește valoarea, se așteaptă ca tiparul digital să devină cea mai utilizată metodă de imprimare în următorii câțiva ani.

 

august 22nd, 2018 by