Tabla magnetica, un „pol” de atentie pentru elevi si studenti la ore!

tabla magnetica

Odata cu trecerea anilor, tabla magnetica a devenit din ce in ce mai populara in salile de curs, fiind foarte apreciata de elevi si de studenti. Aceasta se poate gasi in dimensiuni variate si faciliteaza activitatea atat in salile de curs si in aule, cat si in laboratoare. De asemenea, este un instrument versatil care se poate utiliza in numeroase moduri.

Iata de ce fiecare sala de curs ar trebui sa aiba in dotare acest instrument de lucru ingenios disponibil si in oferta Viamond.ro!

Este un obiect didactic cu multiple functionalitati

Pe langa faptul ca se poate utiliza pentru scris, tabla cu vopsea magnetica poate fi folosita ca avizier sau ca organizator. Aceasta poate fi fixa (cand este prinsa pe un perete) sau mobila (cand este sustinuta de un sevalet).

Este usor de sters si de intretinut si, daca se va utiliza corespunzator, se pastreaza in stare impecabila o perioada considerabila de timp.

In varianta alba, tabla magnetica asigura suprafata perfecta pentru proiectia imaginilor, a filmelor si a diapozitivelor. Astfel, cadrele didactice nu vor mai avea nevoie de ecrane albe pentru proiectii!

Elimina riscul alergiilor

Intrucat pe aceasta tabla se scrie cu markere si nu cu creta, profesorii si parintii nu mai au de ce sa isi faca griji in ceea ce priveste praful sau factorii declansatori de alergii. Totodata, markerele se pot sterge usor si elegant cu o carpa umeda si, astfel,

s-a terminat si cu buretii imbacsiti cu praf de creta care trebuie spalati in fiecare recreatie!

Este un avizier extrem de practic

Daca ai achizitionat o astfel de tabla pentru a o utiliza ca avizier al clasei, ai facut una dintre cele mai bune alegeri! Aceasta va putea fi utilizata pentru a scrie mesaje cu markerele, dar si pentru a posta flyere, fotografii, grafice, memento-uri sau anunturi printate. Fixate cu un magnet, acestea vor ramane pe pozitie, astfel ca nu mai exista riscul sa zboare sau sa treaca neobservate!

Este durabila si rezistenta

Tabla magnetica se poate gasi in mai multe culori si, spre deosebire de tabla clasica, este mai usor de intretinut si mai durabila. Utilizata corect, aceasta poate fi folosita fara probleme multi ani la rand, fara semne de uzura sau de demagnetizare.

Realizata din sticla calita (care este de pana la patru ori mai dura decat sticla obisnuita), tabla magnetica asigura o suprafata perfect neteda si rezistenta la zgarieturi.

Faciliteaza utilizarea sistemelor complexe de predare

Tabla cu vopsea magnetica este un real ajutor pentru punerea in practica a metodelor si stilurilor diverse de predare. Profesorii pot combina armonios textele cu elementele grafice si pot aborda metode creative de predare care vor atrage mai eficient atentia elevilor si a studentilor.

Se sterge impecabil

Un alt motiv pentru care merita sa iei in considerare achizitionarea acestei table pentru o sala de curs este faptul ca se sterge perfect! Suprafata ei este perfect neteda si nu are zone poroase, asa cum se intampla cu tablele traditionale. De aceea, stergerea markerelor se va face foarte usor si eficient cu o carpa umeda si, de fiecare data, tabla va ramane perfect curata!

Pune accent pe calitate si doteaza-ti sala de curs cu o tabla magnetica! Este o investitie inteligenta pe care te vei putea baza mai multi ani si care va atrage atentia elevilor tai, exact ca un pol magnetic!

octombrie 15th, 2021 by