Stiai ca exista cursuri de engleza online pentru cei mici si cei mari?

cursuri engleza online

Daca, in urma cu aproximativ 20 de ani, cunoasterea limbii engleze reprezenta un avantaj pentru oricine isi cauta un loc de munca, astazi, lucrurile stau putin diferit. Pentru a obtine jobul dorit in domeniul in care activezi, limba engleza este un skill esential, care nu poate lipsi din CV-ul tau.

Din acest punct de vedere, indiferent de varsta pe care o ai, cea mai buna investitie pentru viitorul tau este reprezentata de inscrierea la cursuri engleza online. Participarea la un astfel de program in mediul online prezinta numeroase beneficii, dupa cum explica echipa Flying Colours, care ofera aceste cursuri: „Anticipam ca online-ul este viitorul, asadar prezentul este contextul perfect in care ne putem adapta modului in care va arata lumea de maine”.

Descopera, in continuare, care sunt cursurile la care te poti inscrie in functie de categoria de varsta in care te incadrezi!

Cursuri pentru prescolari

Nu este niciodata prea devreme pentru a invata o limba straina. Acest aspect devine evident cand te gandesti la faptul ca cei care stapanesc engleza de la o varsta frageda capata pronuntia cuvintele perfect si isi dezvolta diferite abilitati. Printre acestea se numara skill-urile sociale, emotionale, gandirea critica si capacitatea de a rezolva probleme.

Din acest motiv, echipa Flying Colours a pregatit un program de cursuri de engleza online pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani. Tinand cont de faptul ca cei mici sunt expusi zilnic la limba engleza, prin intermediul Internetului, al jocurilor si al videoclipurilor, acestora le va fi mult mai usor sa invete aceasta limba straina.

cursuri engleza online

Cursuri pentru scolari

In timpul scolii, elevii au doar de castigat daca descopera cum sa stapaneasca limba engleza. Cursurile pot fi parcurse in paralel cu orele de la scoala sau separat.

De asemenea, Flying Colours ofera pregatire pentru cei care vor sa obtina certificatul de engleza Cambridge sau IELTS. Pana in momentul de fata, rezultatele cursantilor la astfel de examene au fost exceptionale! Mai exact, este vorba de o rata de promovabilitate de 100% la examenele Cambridge.

Echipa Flying Colours imparte programul de cursuri de engleza online pentru scolari in functie de varsta participantilor. Astfel, elevii se pot inscrie la cursurile destinate celor cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, intre 11 si 14 ani sau la cele pentru cei cu varsta intre 15 si 17 ani.

Cursuri pentru adulti

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca, la Flying Colours, ai ocazia de a participa la cursuri de engleza online pentru adulti (oricine cu varsta de peste 18 ani). Chiar daca nivelul tau este incepator, intermediar sau avansat, aici vei gasi cel mai bun program, care te va ajuta sa ajungi la nivelul de engleza dorit.

Cand alegi sa te inscrii la cursuri engleza online, vei colabora cu profesionisti care te vor ajuta sa descoperi engleza „ca un life skill”. Programul este gandit si organizat in functie de experienta pe care profesorii Flying Colours au adunat-o pe parcursul celor 11 ani de lucru cu copii, tineri si adulti.

Inscrie-te chiar acum la unul dintre cele mai bune programe de predare engleza de la noi din tara si vei face cea mai buna investitie pentru viitorul tau!

iulie 28th, 2021 by