Simplu si rapid: iata cum obtii fisa medicala pentru permis!

Exista numeroase situatii in care vei fi nevoit sa obtii fisa medicala permis – inainte de sustinerea examenului auto, daca permisul a fost anulat, suspendat s.a. In fiecare dintre aceste cazuri, nu ai nevoie doar de o clinica autorizata pentru emiterea acestui document, ci de una care sa ofere servicii profesionale.

De aceea, este indicat sa apelezi la Standard Med, o clinica medicala care a pus dintotdeauna nevoile pacientilor pe primul loc. Aceasta este autorizata oficial pentru emiterea mai multor documente medicale, cum este cazul eliberarii permisului auto, pentru angajare si multe altele.

Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine Fisa Medicala pentru permis!

1. Programeaza-te

Inainte de orice, este nevoie sa iti faci o programare. Exista mai multe modalitati prin care poti indeplini acest pas. De exemplu, poti accesa platforma online a clinicii, unde vei intra in categoria de „Fise si analize medicale” si, apoi, in cea pentru permis auto. Dand scroll in jos, vei gasi formularul „Solicita o programare”.

De aici vei putea selecta data si ora la care sa te prezinti la consult, iar programarea ta este inregistrata! De asemenea, poti contacta reprezentantii clinicii la numarul de telefon 0722435435 sau 0314053950, ori poti trimite un e-mail catre adresa programari@fisamedicala.info. Dupa cum vezi, este extrem de simplu sa te programezi pentru a obtine fisa medicala pentru permis!

2. Adu toate actele cu tine

Inainte de a te indrepta spre clinica, asigura-te ca ai asupra ta toate documentele necesare eliberarii fisei. Mai exact, ai nevoie de cartea de identitate in original si de o adeverinta de la medicul de familie, in care sa se mentioneze starea de sanatate.

Daca urmeaza sa obtii permisul auto pentru prima data si esti inscris la cursurile unei scoli de soferi, este necesar sa aduci fisa de scolarizare. Daca porti ochelari de vedere, trebuie sa ii ai asupra ta. Nu in ultimul rand, daca suferi de diabet tip I, adu o scrisoare emisa de medicul diabetolog, in care sa fie precizate diagnosticul, tratamentul si recomandarea.

Restul formularelor tip prevazute de lege, cu evaluari medicale, sunt disponibile in mod gratuit la ghiseul clinicii amintite anterior.

3. Prezinta-te la clinica

Clinica este usor de localizat, fiind situata intr-o zona centrala din Bucuresti. Adresa exacta este Bd. Carol I, Nr. 45, clinica aflandu-se la doar cateva minute de mers pe jos de la Piata Universitatii. Pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto, va trebui sa treci, in functie de caz, prin 6 controale medicale: examen oftalmologic, medicina interna, ORL, ortopedie, neurologie si psihiatrie.

Din fericire, daca mergi la Standard Med, fisa pentru permis va fi eliberata in mai putin de 60 de minute. Acest lucru este posibil datorita prezentei concomitente in clinica a tuturor doctorilor necesari pentru certificat.

Astfel, vei putea sa treci prin toate controalele necesare si sa primesti fisa – totul pentru doar 150 de lei. In cazul in care vizita ta dureaza mai mult de o ora, clinica se angajeaza sa iti restituie jumatate din pretul platit. Programeaza-te acum si vei descoperi cea mai simpla si eficienta metoda de a obtine fisa medicala permis!

august 29th, 2023 by