Scaune de birou „fara limite”! Iata valorile minime si maxime pentru diversi parametri ai acestora

scaune birou

Daca esti in cautarea scaunelor de birou perfecte, probabil te-ai lovit de multe optiuni, dar trebuie sa stii ca nu toate sunt create egal. Aceste scaune sunt esentiale pentru cei care petrec mult timp la birou, prin urmare ele trebuie sa fie confortabile, sa asigure o postura corecta si sa-ti sustina sanatatea pe termen lung. Vrei sa afli mai multe despre aceste scaune si care sunt caracteristicile lor cheie? Ei bine, hai sa exploram impreuna!

Spre deosebire de alte tipuri de scaune, cele de birou sunt menite sa ofere suport ergonomic pentru ore indelungate de lucru consecutive. Tocmai de aceea, caracteristicile lor devin mult mai importante, avand in vedere utilizarea intensiva pe care o au.

Parametri cheie

Greutatea maxima suportata: intre 70 kg (modelele pentru copii) si 200 kg

Scaunele de la scauneonline.ro variaza in functie de greutatea pe care o pot sustine, de la modele pentru copii pana la cele pentru adulti cu greutate mai mare.

Inaltimea maxima: intre 47 cm (kneeling chair) si 138 cm / Inaltimea maxima a sezutului: intre 45 cm si 64 cm

De la scaune mai joase, precum cele tip kneeling chair, pana la cele mai inalte, inaltimea este un factor esential pentru confort si o postura corecta la birou.

Inaltimea spatarului: intre 30 cm si 90 cm / Latimea: intre 48 cm si 75 cm / Latimea sezutului: intre 35 cm si 57 cm

Dimensiunile scaunelor variaza, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de conformatii, dar si preferintelor utilizatorilor.

Materiale si caracteristici suplimentare

Materialele folosite

Alegerea materialului poate influenta confortul si durabilitatea scaunului. Recomandarile noastre sunt: catifea, mesh, piele ecologica sau piele naturala.

Caracteristici de reglare

Reglajele precum cel lombar, reglajul pe inaltime, dar si tetiera, suportul de picioare si punctele de masaj pot face diferenta in confortul pe termen lung.

Diversitatea modelelor disponibile

Importanta optiunilor variate

Un furnizor profesionist ar trebui sa ofere o gama larga de modele, pentru a satisface nevoile diferite ale utilizatorilor.

In concluzie, scaunele de birou sunt mai mult decat simple obiecte de mobilier; ele sunt instrumente esentiale pentru sanatatea si productivitatea ta la locul de munca! Alegerea unui scaun adecvat poate face o diferenta semnificativa in confortul si bunastarea ta pe termen lung.

Intrebari frecvente

1. Care este importanta reglajelor unor scaune de birou?

Reglajele permit ajustarea scaunului pentru a se potrivi cat mai bine corpului tau, asigurandu-ti confortul si sustinand o postura corecta.

2. De ce sunt materialele importante in alegerea unor scaune de birou?

Materialele pot influenta confortul, durabilitatea si aspectul estetic al scaunului, fiind esentiale pentru experienta ta de utilizare pe termen lung.

3. Care sunt avantajele unei game variate de modele disponibile?

O gama larga de modele permite utilizatorilor sa aleaga scaunul care li se potriveste cel mai bine nevoilor si preferintelor lor individuale.

4. Cum pot sa imi aleg scaunul perfect pentru birou?

Pentru a alege scaunul potrivit, trebuie sa iei in considerare nevoile tale individuale, cum ar fi inaltimea si greutatea, preferintele de confort si orice probleme de sanatate existente.

5. De ce este important sa investesc in scaune de birou de calitate?

Scaunele de calitate pot imbunatati confortul si productivitatea la locul de munca, precum si sanatatea pe termen lung, reducand riscul de afectiuni legate de pozitia incorecta la birou.

martie 13th, 2024 by