Salteua perfecta exista

Desi nu credeam niciodata ca o saltea poate sa imi influenteze somnul, am descoperit datorita magazinului saltele-online.ro ca acest lucru este pe cat se poate de adevarat.

De multe ori ne putem trezi in mijlocul noptii cu dureri de spate, fara sa ne dam seama ce este si putem fi tentati sa dam vina pe postura de la serviciu sau pe boli ereditare, cand, de fapt, este salteaua. Gama de saltele de pe acest site ofera confort, preturi bune si detalii despre produsele lor.

Am comandat o saltea foarte confortabila din latex care se numeste Thai SPA.

Aceasta saltea face parte din categoria saltelelor realizate din materiale ECO, materiale de baza fiind latexul, fibra de cocos si fibra de bambus. Calitatea si confortul pe care le ofera sunt deosebit de bune.

Salteaua Thai Spa ofera in acelasi timp o sustinere ferma (datorita fibrei de cocos), un confort excelent (datorita straturilor de latex cu 7 zone diferite de elasticitate), cat si un mediu sanatos de odihna (datorita husei de acoperire).

Husa de acoperire este realizata din fibre (vascoza) de bambus, matlasata cu doua straturi de vatelina + bumbac.

Rolul husei este de a crea un mediu sanatos si confortabil pentru odihna, si cu un mediu de umiditate controlat pentru a nu crea disconfort. Husa este detasabila, prevazuta cu fermoar perimetral.

Fibra de bambus are urmatoarele proprietati:

-Antibacteriene prin agentul natural pe care il contine bomboo-kun. Acesta nu permite dezvoltarea bacteriilor si a acarienilor pe suprafata saltelei.

-Deodorizant. Fibra absoarbe si neutralizeaza mirosurile, in special cel de transpiratie.

-Absorbtia de umiditate. Absoarbe cu 50% mai multa umiditate decat bumbacul fara ca omul sa perceapa la atingerea materialului senzatia de umezeala.

-Fibrele de bambus sunt foarte moi la atingere si creeaza o senzatie foarte placuta.

In fiecare noapte am parte de aceeasi senzatie placuta de dormit datorita saltelei Thai SPA.

iunie 10th, 2019 by