Redecorarea locuintei intr-o maniera moderna

De cele mai multe ori o schimbare a designului din interiorul casei va insemna pentru tine un nou aspect pozitiv, primitor si confortabil din toate punctele de vedere. Posibil sa apara problema cheltuielilor, frica de costurile prea mari care rezulta dupa ce calculezi si tragi linie, dar nu intotdeauna redecorarea inseamna sume uriase si sa nu uiti  ca ea are rolul de a-ti imbunatatii starea de spirit si confort. Intrebarile cele mai dese sunt ce sa alegi, cu ce sa combini si de unde sa cumperi mobilierul si decoratiunile perfecte. Desi este stresant procesul de redecorare vei gasi sfaturi utile care te indruma spre un design ideal casei tale:

  1. Incepe prin a elibera camera de zi si a te pregati de inceperea redecorarii. 
  2. In casa ai un loc preferat, acorda atentie acestei zone si alege un mobilier potrivit pentru tine. Camera  de zi, unde se gasesc o  multime de amintiri alaturi de familie si de prieteni, poate fi chiar primul loc cu care sa incepi. Alege o mobila intr-o culoare deschisa,  cu detalii negre si unde poti sa combini din gama larga de coltare living cu unul confortabil si cu aspect modern. 
  3. Dupa o zi obositoare, vei avea nevoie si de putina relaxare. Cu coltare pentru living extensibile te vei putea odihni si relaxa in fata unui televizor sau vei putea citi o carte buna dintr-o biblioteca sufragerie moderna, cu sticla si leduri pentu un cadru ambiental linistitor. Biblioteca din sufragerie trebuie sa se potriveasca cu aspectul mobilierului aflat in camera. Poti alege o bibliodeca de sufragerie in culori inchise sau deschise, adecvate designului pe care ti-l doresti.
  4. Cautand un set de mobila,  din diversitatea de culori si stiluri disponibile, vei putea gasi pe cel potrivit stilului tau, care sa-ti transmita o stare de bine. Impreuna cu operatorii de vanzari, vei putea alcatui chiar tu un set, indrumat de acestia: cu o comoda cu sertare, cu coltare living confortabile, cu o biblioteca de sufragerie moderna,  o masa extensibila si eleganta cu scaune tapitate. 
  5. Fiecare camera moderna are nevoie ca si micile ei elemente sa fie incadrate in aceeasi zona.  Opteaza pentru intrerupatoare tactile, realizate dintr-un panou de sticla, cu un aspect neted, elegante si usor de folosit, iar tot spatiul camerei se va indrepta spre modern si confort. Cu intrerupatoare tactile Livolo te bucuri atat de designul lor simplu si elegant, cat si de un plus de confort in urma utilizarii lor. Potrivite pentru case, modelul de intrerupatoare Livolo se poate folosi si din  telecomanda sau telefon, prin intermediul wireless.  Pentru familiile cu copii pot fi o ușurare, deoarece sunt rezistente atat la zgarieturi, cat si la umiditate și sunt usor de folosit pe intuneric datorita ledului. Practice si de inalta calitate, investitia in aceste intrerupatoare Livolo va fi una de lunga durata care va tine de un stil modern pentru mult timp.

Alege mobila de calitate cu aspect modern care sa iti reflecte personalitatea, iar casa ta va fi intotdeauna locul tau de liniste si relaxare, in care iti vei petrece mereu timpul cu placere.

august 11th, 2020 by