Recomandare de cutite masini tuns

Daca si tu esti un frizer iscusit, care doreste sa-si imbunatateasca constant serviciile si sa poata realiza cat mai multe tipuri de tunsori, trebuie neaparat sa citesti acest articol! Vom discuta despre top 3 tunsori pe care orice frizer ar trebui sa le stie, si bineinteles, orice frizer are nevoie de o masina de tuns care sa taie bine, iar pentru acest lucru iti vom oferi o recomandare de cutite masini de tuns care sa-ti indeplineasca toate nevoile.

1.Tunsori scurte accesorizate cu linii asimetrice indraznete

Aceste tipuri de tunsori cu linii asimetrice reprezinta o optiune plina de curaj si indrazneala, pe care o intalnim de obicei la cei mai tineri clienti ai nostri. In ultimul timp, acest tip de tunsori au devenit din ce in ce mai cerute, iar liniile asimetrice pe care clientii si le doresc devin din ce in ce mai compleze. Astfel, ca frizer, daca iti doresti sa ramai relevant pe piata, trebuie sa iti imbunatatesti constant skill-urile. O tunsoare reusita are la baza o masina de tuns profesionala, de calitate, care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate. Iar pentru a pastra randamentul maxim al acesteia ai nevoie de niste cutite masini tuns super calitative. Astfel, infromeaza-te foarte bine despre aceste cutite pentru masini de tuns inainte de a le achizitiona.

2.Tunsori scurte + barba, asigura-te ca le asortezi asa cum se cuvine

Este foarte important ca tunsoarea realizata sa fie in perfecta concordanta cu barba. In caz contrar, look-ul final va fi unul inestetic, care nu iti va placea nici tie si nici clientului. Pentru a reliza un look atractiv, care sa emane masculinitate si armonie intre tunsoarea scurta a parului si barba, trebuie sa tii mai intai cont de forma fetei. Exista insa si exceptii, asa cum sunt tunsorile buzz cut sau cele undercut, in cazul acestora, este recomanda sa optezi pentru o barba lasata mai lunga in zona maxilarului, dar care sa arate fresh in acelasi timp. De asemenea, in cazul unei tunsori precum cea crew cut sau cea textured crop, cel mai bine arata alaturi de o barba mai scurta, sau una ce pare “abia rasa”. Tinand cont de aceste lucruri poti crea balanta intre tunsoare si barba.

3.Tunsori scurte cu breton

Bretonul este un alt lucru de care ar trebui sa tii cont. Cand vine vorba de forma pe care i-o dai bretonului, trebuie sa fii si in cazul acesta atent la forma fetei clientului. Astfel, in cazul in care trebuie sa tunzi un client ce are fata rotunda, lasa-i bretonul putin mai lung, pentru a-i alungi trasaturile. In schimb, in cazul in care ai un client cu fata patratoasa, un breton putin mai scurt, eventual care sa fie si drept, este o alegere perfecta. Pentru ca nu poti lasa clientul sa plece nearanjat, opteaza pentru unele dintre cele mai populare metode prin care le poti aranja bretonul, asa cum este ceara de par, gelul de par si bineintele, folosirea unui pieptene special, care sa ofere parului un look si o textura aparte.

Cuvant de final – nu uita de cutite masini de tuns

In concluzie, fii intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte in materie de tunsori, pentru te clasa la randul tau in topul celor mai buni frizeri din zona ta. De asemenea, pentru a avea parte de cele mai reusite frizuri, nu uita sa alegi cele mai calitative cutite pentru masinile tale de tuns! O gama variata, in care vei gasi cu siguranta ceea ce ai nevoie, de astfel de cutite masini de tuns, gasesti AICI!

august 26th, 2023 by