Produsele si Ceaiuri BIO sunt Acum Mai Usor de Obtinut

Ceaiuri BIO

„Omenirea nu are decât trei mari dușmani: febră, foamete și război; dintre acestea, de departe cea mai mare, de departe cea mai cumplită, este febra ”- Sir William Osler

Este ziua lumii vegane 2020 și pentru prima și, sperăm, ultima dată de genul care se află în mijlocul pandemiei covid19. Dacă ne uităm la originea virusului covid19 sau a oricărui virus de origine pandemică sau epidemică, acesta provine dintr-o sursă animală.

Magazin cu produse bio și alimente bio fără gluten – ORGANIC INDIA va așteaptă cu cea mai mare gamă de ceaiuri bio: fructe și legume bio, cereale bio, lapte bio, produse bio pentru copii (piureuri, sucuri de fructe, biscuiți), produse fără gluten, produse fara zahăr și suplimente alimentare.

„Acolo unde supa de pui obișnuia să vindece gripa, acum îți dă gripa” – Jay Leno. Nu mă cert dacă veganul ar trebui să fie cea mai preferată dietă din acest articol astăzi, ci știința modernă continuă și a pretins beneficiile dietei pe bază de plante față de dietele care nu sunt pe bază de plante. Calitatea laptelui pe care o primim acum este în mare parte lapte de calitate proteină A1, care poate face oamenii imunocompromiși, spre deosebire de laptele de calitate A-2 pe care îl obținem de la vacile noastre. Prin urmare, la un moment dat se poate susține că veganul este o alegere bună a stilului de viață, atâta timp cât este bine echilibrat.

Alzheimer, infarct miocardic, cancer, depresie, diabet, inflamație și multe alte condiții de sănătate, în special Diabetul este rezultatul consumului excesiv de alimente și produse de origine animală. Wiseman susține că acest lucru nu a fost cazul în lumea antică, dar de ce acum? Răspunsul la acest lucru este că majoritatea animalelor din vremurile străvechi erau în sălbăticie sau crescute în ferme cu foarte puține antibiotice, animalele se plimbau liber, iar laptele produs era proaspăt și de la vaci hrănite cu iarbă. 

ORGANIC INDIA lucrează cu mii de familii mici de agricultori din India pentru a cultiva sustenabil zeci de mii de hectare de pamant. Toți fermierii Organic India sunt educați în practicile agriculturii organice și biodinamice.

Organic India plătește pentru ei toate taxele necesare pentru achiziționarea certificarilor organice si apoi le cumpară recoltele la cele mai avantajoase prețuri de piață. Agricultorii folosesc culturile Organic India cu cele pentru consum propriu. Asta înseamnă că familiile de agricultori beneficiază de un venit constant, dar în același timp isi protejează propria sănătate si mediul inconjurător. 

noiembrie 23rd, 2020 by