Planifica-ti nunta cu EVENTO

Ziua in care va avea loc marele eveniment trebuie sa fie conform asteptarilor celor doi miri, iar pentru acest lucru este nevoie de multa munca, dar si de o organizare ca la carte. Pentru a nu fi coplesiti de toate obiectivele pe care trebuie sa le atingeti in planificarea nuntii este recomandat sa va apucati de treaba cu cat mai mult timp inainte de acea importanta zi.

De mare ajutor in procesul de planificare nunta sunt sfaturile parintilor, a nasilor, dar si a specialistilor care se ocupa in mod constant cu astfel de evenimente. Tot acest drum are frumusetea sa, dar nu oricine are un spirit organizational dezvoltat pentru a duce la bun sfarsit aceasta provocare. In aceste cazuri, cea mai potrivita decizie este alegerea unui organizator sau a unei firme de planificare nunta.

Un specialist cu experienta in astfel de evenimente nu va simti aceeasi presiune precum mirii, el va fi intotdeauna ancorat in realitate si nu se va lasa purtat de emotiile specifice nuntii. Atat mirii, cat si parintii au o multime de alegeri de facut intr-o astfel de perioada. De la alegerea costumelor si de la stabilirea listei de invitati, toate aceste procese vor consuma mult timp si va pot deruta de la alte aspecte ce tin de organizarea evenimentului in sine.

Chiar si ziua marelui eveniment isi poate pierde din stralucire daca pe umerii mirilor vor apasa diferite probleme. Tinerii indragostiti trebuie sa se bucure de fiecare moment al nuntii si trebuie sa fie incarcati cu o energie pozitiva, iar in tot acest timp firma care se ocupa cu planificare nunta va rezolva eventualele probleme. De cele mai multe ori aceste probleme nu apar atat timp cat toate aspectele au fost indeplinite corespunzator.

Iata 5 pasi pe care trebuie sa-i faceti atunci cand planificati propria nunta:

  • Alege o tema

Doriti sa aveti o nunta traditionala sau sa organizati o petrecere cu o anumita tematica? Daca sunteti interesati mai mult de evenimentele moderne, toate celelalte detalii trebuie sa fie alese in functie de aceasta tema.

Mediul online este o buna sursa de inspiratie cand vine vorba de alegerea temei de nunta. Tineti cont ca aceasta tematica trebuie sa va reprezinte cuplul.

  • Stabiliti listele si bugetele

Lista de invitati, organizarea acestora la mese si bugetul trebuie sa ocupe un loc important pe lista principala de planificare nunta. Acestea sunt in stransa legatura deoarece o lista lunga de invitati va solicita un buget mai generos. Mare atentie si asupra meselor, multi invitati se vor simti ofensati daca vor fi distribuiti la o masa mai retrasa.

  • Rezervari

Sunati cu cel putin un an inainte la sala de evenimente, biserica si contactati tot in aceasta perioada si fotografii, formatia de nunta si organizatorul de nunti.

  • Stabiliti un desfasurator

Este ideal sa va notati fiecare pas care trebuie sa fie facut pentru nunta pentru care v-o doriti si sa bifati fiecare pas dupa ce este indeplinit.

  • Programari

Nu uitati sa va faceti programare la coafor, la unghii sau la pensat. Daca va doriti o nunta mai speciala puteti inchiria chiar si o limuzina care sa va plimbe pana la sala de evenimente rezervata

noiembrie 16th, 2020 by