Motive pentru care sa alegi un furtun pentru desfundarea tevilor de la Unilift

Oricata grija am avea cu privire la sistemul de canalizare la care este racordata o locuinta, avariile pot aparea in cele mai nepotrivite momente. In cazul celor minore puteti actiona imediat cu anumite substante chimice special destinate acestui scop sau cu instrumente rudimentare pe care cu siguranta nu lipsesc din vreo locuinta. Dar ce este de facut atunci cand niciuna dintre aceste metode pare sa nu mai dea roade?

Apeleaza la serviciile unui specialist

Indiferent de natura problemei, o persoana cu pregatire in acest sens va sti cu siguranta ce trebuie facut pentru a o rezolva. Atat timp cat acesta dispune de tot echipamentul de interventie necesar, avaria ar putea fi rezolvata fara inconveniente.

Pe cat este de eficienta si recomandata aceasta varianta, pe atat de costisitoare poate deveni. In plus, o interventie de mare amploare poate cauza un deranj major in locuinta si v-ar putea intrerupe activitatea obisnuita chiar si pentru cateva zile.

Furtunul de desfundat tevi – metoda sigura si usor de folosit

Pentru cei care nu sunt dispusi sa suporte toate dezavantajele unei interventii de specialitate sau nu isi permit acest serviciu ori de cate ori au nevoie, exista si solutii alternative.

Furtunurile pentru desfundat tevi reprezinta cea mai eficienta metoda pe care o puteti utiliza pe cont propriu, fara supravegherea unui expert. Trebuie mentionat faptul ca se aplica doar in cazuri minore, in care blocajele se situeaza la suprafata. Avariile complexe impun interventia unei echipe avizate atat pentru reusita lucrarii, cat mai ales pentru siguranta sistemului si a persoanelor implicate.

Ce face furtunul pentru desfundat sa fie o varianta potrivita?

In primul rand, un astfel de instrument nu impune cunostinte speciale de manipulare. Pur si simplu se infiltreaza pe scurgerea problematica si se introduce treptat pana la locul in care se pozitioneaza blocajul. Datorita materialului foarte maleabil va lua forma tevilor si va reusi sa ajunga fara probleme la punctul dorit. De aici se alege felul in care se elimina reziduul. Daca natura acestuia permite, se poate apela la miscari de du-te-vino care sa il destabilizeze si sa il impinga pe scurgere. In cazul in care aceasta metoda nu functioneaza, furtunul se poate conecta la o sursa de apa a carei presiune sa fie utilizata in vederea dezintegrarii lui.

Un alt avantaj este dat de faptul ca nu necesita mecanisme sau substante suplimentare pentru a-si indeplini scopul. Puterea apei este suficienta pentru a indeparta chiar si cele mai dure depuneri, astfel adaugarea de substante chimici sau alte artificii suplimentare devine inutila.

Si pretul poate fi incadrat in categoria avantajelor, dat fiind faptul ca este foarte mic in comparatie cu avantajele pe care le genereaza.

Cumpara furtun de la Unilift si scapa de problema blocajelor usoare!

decembrie 14th, 2021 by