Melex N.50 – vehiculul electric ganit pentru utilitate urbana

Melex N.50 reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru transportul in mediul urban, oferind o serie de avantaje remarcabile. Daca iti doresti o autoutilitara electrica ieftina si eficienta, poti gasi acest model pe site-ul celor de la www.melex.ro.

Daca inca nu esti convins, iata care sunt avantajele pe care le ofera:

Performanta mare datorita motorului de 48V

Melex N.50 este echipat cu un motor electric de 48V, ceea ce il face extrem de eficient din punct de vedere energetic. Acest motor de inalta performanta asigura o conducere lina si placuta, fara sa compromita puterea sau performantele. Vehiculul este capabil sa se descurce cu usurinta pe terenurile urbane aglomerate si sa faca fata cerintelor de transport variate.

Viteza mai mult decat decenta

Pe langa eficienta sa energetica, Melex N.50 impresioneaza si prin viteza sa maxima de 50 km/h. Nu vei putea calatori in afara orasului, insa pentru transportul din interior, este solutia ideala. Acest vehicul poate face fata traficului si poate acoperi distantele intr-un timp mai scurt decat vehiculele traditionale de transport.

Autonomie de 73 km conform standardelor WLTP

O alta calitate deosebita a lui Melex N.50 este autonomia sa de 73 km conform standardelor WLTP. Bateriile litiu de lunga durata ofera o putere constanta, rezistand petnru multiple drumuri in oras.

Capacitate mare de incarcare

Un alt avantaj major al lui Melex N.50 este capacitatea sa de a transporta pana la 1000 kg, inclusiv cei doi pasageri. Aceasta calitate face ca vehiculul sa fie potrivit pentru o gama larga de aplicatii, precum transportul de marfuri, livrarile cu oprire frecventa sau chiar pentru deplasarea in cuplu , atunci cand ai multe bagaje.

Fiind omologat conform standardului L7E, vehiculul poate circula legal pe drumurile publice, oferind un mod ecologic si eficient de a va deplasa prin oras. In plus, dimensiunile reduse si sasiul ingust permit accesul in locuri restranse sau zone in care vehiculele traditionale nu pot ajunge.

Melex N.50 este si foarte confortabil. Cabina spatioasa si scaunele reglabile iti permit sa te bucuri de fiecare calatorie, indiferent de distanta. Designul ergonomic si intuitiv al interiorului a fost conceput cu atentie la detalii pentru a face toate comenzile de conducere usor accesibile pentru sofer.

Vehiculul este echipat cu caracteristici integrate de siguranta, este extrem de prietenos cu mediul inconjurator si poate fi personalizat in functie de dorintele fiecarui client.

Acesta vine cu un echipament standard generos, insa are o multime de dotari suplimentare pentru care se poate opta.

Investitia in Melex N.50 aduce o valoare exceptionala datorita costurilor de operare reduse si durabilitatii ridicate a bateriilor litiu. In plus, multe tari europene ofera subventii si ajutoare pentru achizitionarea de vehicule electrice, facand astfel N.50 o alegere si mai atractiva.

septembrie 2nd, 2023 by