Jocuri de logica pentru cei mici

Jocurile reprezinta una din cele preferate si indragite activitati pe care cei mici le au si pe care le-ar face indiferent de ora. Bineinteles, ca si noua adultilor ne place sa ne jucam, ba chiar unii dintre noi inca apelam la jocuri, fie ca le jucam pe telefonul mobil sau fie ca se joaca in mai multi si au nevoie de un suport, fie ca ne jucam cu cei mici, tot jocuri sunt.

Daca esti in cautarea unui joc de logica pentru cei mici atunci ai ajuns in locul potrivit. Astazi, vom discuta putin despre jocul Puzzle 3 in 1 – Culori. Opozitii. Logica, pe care il poti gasi pe magazin online jucaresti.ro. Dupa cum ii spune si numele si anume: joc puzzle 3 in 1 – acesta ii va oferi celui mic, de fapt, 3 modalitati de a se juca sau mai bine spus trei jocuri diferite in unul singur. Iata despre ce este vorba:

  1. Un joc care ii va ajuta sa invete mai repede culorile;
  2. Un joc care ii va invata sa deosebeasca doua imagini – cuvinte cu sens opus;
  3. Un joc care ii va invata pe cei mici sa urmareasca sirul logic al unei povesti.

Acest set de 3 jocuri educationale este potrivit pentru cei cu varste de peste doi ani. De asemenea, acesta contine piese mari si de o grosime ceva mai mare – acest lucru nu face decat sa le permita celor mici sa le manevreze si sa le pozitioneze acolo unde se potrivesc mult mai usor.

Setul 3 in 1 include:

  • 6 puzzle-uri formate din cate 4 piese fiecare, acestea puzzle-uri ii vor ajuta pe cei mici sa invete, sa recunoasca si sa deosebeasca culorile;
  • 6 puzzle-uri logice formate din cate 3 piese fiecare, acestea ii vor ajuta pe cei mici sa asambleze si sa pozitioneze piesele urmand secventele logice si cronologice ale unei actiuni;
  • 6 puzzle-uri formate din cate 2 piese fiecare, acestea ii ajuta pe cei mici sa invete si sa inteleaga cuvintele cu sens opus.

Setul contribuie la dezvolta atentiei, la imbunatatirea abilitatilor motorii fine si la dezvoltarea curiozitatii. Vezi detalii produs.

martie 20th, 2021 by