Jardina – pepiniera de pomi fructiferi pe care o gasesti si online

Stim cu totii ca pe timpul pandemiei, multe restrictii au fost impuse pentru a impiedica raspandirea excesiva a virusului SARS-COV-2. Printre altele, s-au inchis magazinele sau locurile publice, pentru ca acestea riscau sa produca oricand aglomerari (lucru care ar fi periclitat recomandarea distantarii sociale). Asadar, toate afacerile s-au mutat online. La fel este si cazul celor de la Jardina – pepiniera pomi fructiferi, care acum vine in intampinarea clientilor cu pomi fructiferi de vanzare online. Dupa cum bine v-ati dat seama probabil, shopping-ul virtual a devenit cea mai sigura modalitate de a face cumparaturi, fara sa ne fie pusa in pericol sanatatea. Asadar, daca vrei sa cumperi puieti pomi fructiferi, apeleaza cu incredere la Jardina.

De ce sa alegi pomi fructiferi de la Jardina?       

Daca vrei sa ai garantia ca achizitionezi pomi altoiti, sanatosi, dar si certificati fitosanitar, atunci ei sunt recomandarea numarul unu, pentru ca exact asta ofera, fara exceptie. Si-au tratat mereu clientii cu seriozitate si profesionalism si le-au oferit acestora doar produse de calitate premium. De asemenea, preturile pomilor sunt unele foarte accesibile. Varietatea lor cuprinde: meri, peri, caisi, piersici, ciresi, pruni si gutui.

Alege intotdeauna (si) pomi fructiferi daca stai la casa!

Gradina poate fi monotona daca nu este decorata si cu pomi. Pomii ofera si umbra, iar daca mai sunt si fructiferi, atunci beneficiile lor nu se opresc aici. Ei iti ofera fructe proaspete aproximativ pe tot parcursul anului, pe care le poti consuma proaspete sau sub forma de dulceturi, gemuri, sucuri sau smoothie-uri naturale, chiar si sub forma uscata sau congelata.

Pomii (in general) sunt mult mai usor de intretinut.

Pomii fructiferi si in general toti copacii (arborii), nu necesita atat de multa ingrijire, doar apa si toaletari ale coroanei. Copacii sunt mult mai usor de intretinut, o data ce au inradacinat in locul in care au fost plantati. Sunt o investitie deloc costisitoare, care aduce beneficii pe termen lung (ani sau zeci de ani de zile).

Opteaza pentru pomii fructiferi in locul celor decorativi!

Pomii fructiferi ofera fructe proaspete, care contin multe vitamine, minerale si fibre foarte benefice pentru organism. Deci ne ajuta sa ne imbunatatim starea de sanatate sau sa o mentinem la parametrii optimi. Sunt o sursa ideala si chiar recomandata pentru hidratare a corpului (deoarece acestea contin foarte multa apa in compozitie).

Ce pomi (fructiferi) poti alege pentru gradina?

De oricare, atat timp cat acestia sunt aclimatizati in tara noastra. Avem o clima temperat continentala de tranzitie, deci pomii alesi trebuie sa reziste la ‘’mofturile’’ acesteia. Clima temperat continentala de tranzitie implica patru anotimpuri distincte.

Planteaza pomii in functie de necesitatile fiecarei specii in parte.

Ce presupune acest lucru? Pomii au o anumita dimensiune a radacinilor si coroanei, deci trebuie sa aiba spatiu suficient pentru a creste in voie, fara sa se intersecteze cu ‘’vecinii’’ sai. De regula, 1,5 – 2 metri este idealul lor.

Printr-o astfel de alegere poti face economii reale la bani!

Plantarea acestor pomi te ajuta sa faci si economii la bani si vorbim vhiar si de sume consistente, daca le aduni. Si asta pentru ca nu mai depinzi de produsele disponibile in piete sau in supermarket-uri, pentru ca le vei creste pe cont propriu, in gradina personala. In plus, acestea sunt si mai sanatoase, pentru ca nu vor fi tratate chimic ca cele din comert. Daca spatiul din gradina personala iti permite, atunci alege  fara ezitare cel putin 5 specii diferite de pomi fructiferi, pentru diversitate.

Asadar, pentru pomi fructiferi de exceptie, apeleaza cu incredere la Jardina, pentru ca este estrem de usor de comandat pomi fructiferi de pe site-ul lor. De asemenea, ofera garantie la produse, care vin insotite de un certificat de garantie si un certificat fitosanitar, care sa ateste ca plantele sunt sanatoase in proportie de 100%. Pepiniera Jardina poate ca nu se afla la doar cateva minute de orasul in care locuiesti, dar se afla la un singur clic distanta de tine! Opteaza pentru varianta online-ului, pentru ca pericolul pandemiei inca nu a trecut, pentru ca este mult mai usor si mai comod sa faci cumparaturile direct de acasa si pentru ca, prin achizitionarea pomilor, vei avea mereu activitati de facut prin gradina (udat, sapat, curatat frunze), care te vor tine ocupat/a, astfel incat sa nu fii invadat/a de monotonie.

octombrie 17th, 2020 by