Importanța unei agenții de marketing asupra business-ului tău

Un aspect extrem de important pentru fiecare afacere care vrea să fie lansată pe piață și care vrea să aibe succes este modul în care proprietarii acesteia aleg să prezinte afacerea în sine. Dacă la început te gândești că nu este chiar atât de important cum alegi să prezinți domeniul în care activezi, pe măsură ce trece timpul vei constata că prezentarea și imaginea este singurul lucru ce atrage atenția.

De multe ori se întâmplă să credem că oamenii nu se lasă atrași de reclamele stridente sau de prezentările insistente, însă ceea ce trebuie să realizezi este că, oamenii au tendința să rețină detaliile pe care le văd în fiecare zi sau reclamele care le sugerează o anumită idee.

Apar în fiecare zi sute de reclame la tot felul de produse sau servicii, iar dacă pe moment acestea nu sunt în interesul nostru, ori nu se pliază pe domeniul de activitate pe care-l avem, este un lucru demonstrat că un anumit procent din fiecare reclamă rămâne întipărit în minte, iar în momentul în care vom avea nevoie de produsul sau serviciul respectiv ne vom aminti de aceea reclamă.

Așadar, dacă ai nevoie de publicitate pentru firma ta sau vrei să îți promovezi serviciile oferite pe piață, trebuie să acorzi atenție deosebită modului în care alegi să faci acest lucru. La fel de important este și modul în care afacerea ta este percepută în urma unei campanii de promovare. Cea mai bună soluție este o echipă de specialiști care să se plieze exact pe nevoile business-ului tău pentru a-i aduce succesul, precum AdSem.ro .

Dacă te întrebi la ce anume ajută marketingul online afacerea ta, ei bine internetul ocupă un loc din ce în ce mai important în viața noastră, devenind o necesitate din ce în ce mai mare. Studiile făcute în acest domeniu au arătat că un om înainte să facă o achiziție se informează pe internet.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale marketingului online  este că poți măsura și controla cât mai bine totul. Spre exemplu, poți vedea câți oameni au intrat pe site, cât au stat, ce pagini au vizualizat, ce vârste au sau care sunt interesele lor.

”Rețeta” unei strategii de succes

Marketingul online se realizează cu ajutorul unor canale de marketing online. Pentru a înțelege tot acest mecanism de publicitate, va trebui să înțelegem principalele canale de marketing.

  • Campanii Promovare Google sau PPC se referă la reclamele care apar deasupra în rezultatele organice atunci când facem o căutare pe Google.
  • Campanie SEO sau optimizare pentru motoarele de căutare se referă la tehnicile prin care site-ul afacerii tale urcă în rezultatelor motoarelor de căutare.
  • Social Media reprezintă publicitatea prin intermediul rețelelor sociale.
  • Email marketing-ul este metoda care te ajută să păstrezi legătura cu clienții tăi.

Pentru a avea succes promovarea afacerii tale trebuie să fie de cea mai bună calitate. O echipă de marketing trebuie să fie compusă dintr-unul sau mai mulți specialiști pentru fiecare canal. AdSem.ro este agenția de marketing online compusă doar din specialiști.

Cum se realizează o campanie de promovare Google?

Conceptul de funcționare a Google Adwords este simplu. Îți trebuie câteva cuvinte cheie relevante pentru business-ul tău, iar în momentul în care cineva caută acele cuvinte, va vedea reclama ta.

 Avantajele pe care le aduce o promovare Google AdWords sunt reprezentate de timpul de implementare mic, opțiunea de măsurare a rezultatelor și targetarea audienței. Există de asemenea și câteva dezavantaje, cum ar fi: costuri variabile și competiția mare de pe anumite nișe.

Pentru a promovarea Google să funcționeze la superlativ ai nevoie și de o bună optimizare SEO a afacerii tale și mai ales a site-ului tău.

Optimizarea SEO- componenta de bază la publicității afacerii tale

Un site bine optimizat pentru motoarele de căutare înseamnă că atunci când cineva caută după produsul sau serviciul tău pe Google, site-ul tău apare în rezultatele organice. Scopul fiind ca site-ul tău să apară cât mai sus în paginile Google. Investi’ia în SEO trebuie să fie pe termen mediu și lung. Diferența dintre optimizare SEO și promovare Google este că rezultatele apar în câteva luni și sunt de lungă durată, iar în Google rezultatele apar imediat și țin de perioada în care tu investești bani pentru acest tip de promovare. Din momentul în care site-ul tău ajunge pe primele poziții în Google, SEO devine unul dintre cele mai rentabile și eficiente canale de promovare.

Avantajele unei bune practici de optimizare SEO constau în sustenabilitate și targetarea cât mai precisă. Ca principal dezavantaj este timpul de implementare destul de mare.

Pentru succesul în mediul onine al unei afaceri ai nevoie de o promovare bună venită doar din partea unor specialiști. AdSem.ro este alegerea ideală atât pentru tine în calitate de client cât și pentru afacerea ta.

iulie 16th, 2019 by