Imperial Dent – clinică stomatologică cu atmosferă de familie

Imperial Dent – clinică stomatologică cu atmosferă de familie

Dacă sunteți în căutarea unei clinici stomatologice în Chișinău sau vă doriți servicii stomatologice de calitate, Imperial Dent este cea mai bună alegere. De ce?

Imperial Dent a meritat încrederea și loialitatea clienților săi prin:

  • Calitatea tratamentului;
  • Confortul oferit;
  • Utilaj modernă și într-o continuă inovație;
  • Prețurile echivalente calității serviciilor.

Principiile activității clinicii Imperial Dent:

  • respectul pentru pacient, alegerea lui, posibilitățile pacientului;
  • onestitate și transparență;
  • dorința de a ajuta și de a facilita tratamentul;
  • rezultatul pe termen lung, pentru care sunt responsabili medicii stomatologi;
  • dezvoltarea medicilor, ca bază pentru calitate, aplicarea tehnologiilor și materialelor moderne.

La Imperial Dent clienții vin cu întreaga familie, deoarece confortul și încrederea sunt importante pentru sănătatea celor dragi, iar aceasta clinică oferă acest lucru.

Nu aveți nevoie să mergeți în altă parte – aveți ocazia să vă bucurați de servicii dentare în centru– tratament și diagnostic, precum și profilaxia multor probleme dentare. Prețurile sunt  rezonabile – plătiți pentru calitate și vi se vor oferi diferite oportunități de tratament dentar.

Nu este un secret că suntem pretențioși în alegerea unei clinici stomatologice: suntem interesați de calificarea și reputația medicilor, ascultăm recomandările rudelor și prietenilor. Și acest lucru, desigur, este justificat. Imperial Dent se bucură  că pacienții care i-au vizitat măcar o dată îi recomandă rudelor, prietenilor și colegilor lor. Aici sunteți deservit de un personal medical cu adevărat înalt calificat și certificat, care lucrează la cele mai moderne echipamente folosind tehnologii și materiale avansate. Nivelul ridicat al calității muncii  este garantat de mulți ani de experiență a specialiștilor.

Prioritatea în serviciu pentru Imperial Dent este interesul pacientului și atingerea rezultatului maxim fără consecințe stricte pentru portofel. Atenția este centrată  asupra îngrijirii dentare a întregii familii.

Clinica dentară Imperial Dent mărturisește principiul unei abordări individuale a pacienților, de aceea ei nu se simt niciodată privați de atenție și întotdeauna părăsesc biroul medicului stomatolog cu multe cuvinte de recunoștință. După finisarea tratamentului în această clinică, problemele cu dinții se retrag  pentru mult timp și, deseori, pentru totdeauna.

decembrie 20th, 2017 by