Gazduirea Web de tip SSD care corespunde standardelor din 2019

Dupa cum bine cunoastem, gazduirea web este serviciul care ofera unui site acces la mediul online. Cu alte cuvinte, aceasta reprezinta sursa de existenta pe internet. Daca tot ne aflam in era calculatoarelor si evoluam continuu sub forma unei generatii tehnologizate, este bine sa mentionam ca si domeniul de hosting este in permanenta dezvoltare, devenind indispensabil pentru orice tip de activitate a omului (succesul unei afaceri, a unui blog informational sau al unui eveniment este in mod direct influentat de tipul ales de web hosting si promovarea pe internet).

Hardware or array disk storage online in data center or server room with depth of field in blue tone technology concept

Legatura dintre Dispozitivul de Stocare SSD si succesul unei afaceri online

Studiile efectuate in aceasta directie au demonstrat ca viteza de incarcare a unei pagini, in 2019, are impact direct asupra celor mai importanti indici de existenta si vizibilitate a unui site. Bounce rate-ul ridicat, dar si numarul de cautari si conversii scazut pot afecta considerabil pozitiile in motoarele de cautare, de aceea orice site care tinde sa fie de succes, necesita o Gazduire Web cu putere si viteza mai mare de incarcare. Necatand la faptul ca site-ul, blogul sau magazinul online pe care il detii este bine structurat ori are un content fara ezitari si un design ca la carte, daca are viteza de incarcare lenta, acest lucru va determina si o diminuare vizibila a calitatii lui. Altfel spus, viteza are un impact direct asupra numarului de vizitatori si volumului de vanzari al unei afacerii online.

Afla si despre celelalte avantaje ale dispozitivului SSD

  1. Datorita faptului ca Gazduirea Web SSD nu utilizeaza inregistrarea magnetica pentru stocarea datelor, operatiile de citire si scriere sunt efectuate mai rapid si fara obstacole, decat in mod obisnuit.
  1. Un alt avantaj este reprezentat de lipsa componentelor in miscare, fapt ce determina ca SSD-urile sa dispuna de o rezistenta mai mare, iar ajungand la limita de stocare, nu-si pierd din calitate.
  1. Nu in ultimul rand, SSD-urile detin si avantajul economic. Indiferent de faptul ca costul unui dispozitiv SSD este mai mare decat pentru celelalte tipuri de gazduire web, pe termen lung, investitia devine una foarte profitabila deoarece contribuie la dezvoltarea afacerii si, nu in cele din urma, consuma mai putina energie.

Pentru final, este important sa se mentioneze si faptul ca Solid State Drive-ul este, fara indoiala, o alternativa mai performanta a Hard Disk-ului, care si-a meritat pe deplin pozitia de lider pe piata in anul 2019.

iunie 6th, 2019 by