Firma de pompe funebre care va ofera, la pachet, peste 20 de servicii funerare in sectorul 1

Pierderea unei persoane apropiate este un moment dificil, prin care nimeni nu isi doreste sa treaca. Din pacate, astfel de situatii sunt inevitabile si, mai devreme sau mai tarziu, oricine se confrunta cu o astfel de situatie.

Daca treceti prin aceste clipe de incercare, este important sa stiti ca nu sunteti singur si ca puteti primi tot ajutorul de care aveti nevoie in ceea ce priveste organizarea ceremoniei de adio. Atunci cand aveti nevoie de servicii funerare in sectorul 1 sau in orice alt sector din Bucuresti ori judet din Romania, puteti apela cu incredere la una dintre cele mai cunoscute firme de pompe funebre din tara, Alo-Deces.ro.

Aceasta firma va ofera peste 20 de servicii funerare, datorita carora nu va fi nevoie sa mai concentrati asupra aspectelor organizatorice in astfel de momente. Tot aici, veti gasi toate produsele necesare pentru o astfel de situatie.

Cum va poate ajuta o firma care ofera servicii funerare sector 1?

Indiferent de religia careia ii apartin persoana trecuta in nefiinta si familia acesteia, Alo-Deces.ro ofera servicii si produse funerare specifice, sub forma unor pachete funerare standard sau personalizate. Astfel, in cazul in care aveti nevoie sa apelati la aceasta firma de servicii funerare in sectorul 1, iata la ce va puteti astepta!

servicii funerare sector 1

Inainte de orice, casa de pompe funebre va asigura logistica aferenta organizarii de inmormantari sau incinerari. Echipa va aduce un medic care va constata decesul, precum si specialisti care vor asigura imbalsamarea, spalarea, imbracarea si depunerea defunctului in sicriu.

In acelasi timp, firma asigura atat transport funerar, cat si transportul invitatilor, al coroanelor si al jerbelor de flori. Mai mult, Alo-Deces.ro se ocupa de procedura de depunere a persoanei decedate la capela cimitirului, de serviciile oferite de preot, dascal sau de cor bisericesc.

Astfel, nu va trebui sa va mai preocupe formalitatile legate de alegerea locului de odihna, de ceremonia propriu-zisa sau de parastas. In cazul in care este nevoie, primiti si servicii complete de repatriere decedati.

Colaborand cu aceasta casa de pompe funebre, veti avea acces la toate produsele necesare, printre care se numara si sicriele complet accesorizate, urne pentru cenusa funerara, cruci si monumente funerare, coliva, colaci si vin, aranjamente florale, prosoape, batiste, esarfe, iconite si orice altceva este nevoie.

In cazul in care se doreste incinerarea, aceasta firma ofera o gama completa de servicii funerare in sectorul 1 aferente acestui ritual. Iata cateva exemple:

  • intocmirea documentelor si avizelor aferente;
  • perfectarea formalitatilor la biroul de inregistrari;
  • transportul defunctului la capela crematoriului;
  • programarea incinerarii;
  • ceremonia religioasa;
  • preluarea si plasarea catre familie a urnei cu cenusa.

Extrem de importante sunt si serviciile de catering complete de care puteti beneficia. Prin intermediul acestora, este asigurata masa de pomenire, care are loc dupa inhumare, precum si organizarea parastaselor de 9 si 40 de zile, de 3 – 6 – 9 luni, din an in an pana la 7 ani dupa deces, pentru care va ofera toate produsele necesare incluse.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca aceasta firma va pune la dispozitie servicii funerare sector 1 la orice ora din zi sau din noapte. In cele mai dificile clipe, apelati cu incredere la aceasta companie, iar cel trecut in nefiinta va primi o ceremonie de adio profesionista si respectuoasa.

Articol realizat de www.iagency.ro

decembrie 10th, 2021 by