Fii in pas cu viitorul, apeland la CopyService

Compania CopyService este specializata in inchirieri copiatoare, inchirieri imprimante si service de echipamente de birou – imprimante multifunctionale, imprimante color si alb-negru, echipamente pentru format mare, echipamente pentru imprimare productiva etc. CopyService introduce solutii tehnice eficiente in domeniul utilizarii sistemelor de afisare a informatiilor. CopyService poate fi partenerul tau pentru furnizarea de echipamente de birou: imprimante, dispozitive multifunctionale, sisteme de imprimare de productie, copiatoare etc., precum si consumabile si piese de schimb pentru acestea, avand si un centru autorizat de service pentru garantia si intretinerea echipamentelor.

CopyService principalul furnizor

Compania CopyService a devenit unul dintre principalii furnizori pentru inchirierea de echipamente Konica Minolta si Canon, precum si service-ul imprimantelor multifunctionale si sistemelor de imprimare Konica Minolta si Canon, si nu numai atat. De-a lungul timpului, reprezentantii companiei au castigat o experienta vasta, oferind solutii de procesare a documentelor cu diferite copiatoare si imprimante, fie Konica Minolta sau Canon, fie alte dispozitive de la producatori renumiti, precum si furnizarea de servicii de service imprimante  si copiatoare, bazate pe conceptul optimizat Print Services de la Konica Minolta. Conceptul optimizat este o combinatie de consultanta, echipamente de imprimare, solutii software si sisteme de management a documentelor, care iti permit sa imprimi in mod eficient documente si sa gestionezi fluxurile acestora. S-a reusit formarea unei echipe de manageri profesionisti si specialisti calificati in astfel de servicii, acestia fiind gata sa rezolve problemele cu care partenerii se confrunta in munca lor.

 

Inchirierea dispozitivelor de birou

Imprimantele simple, imprimantele multifunctionale, copiatoarele pentru birou, copiatoarele pentru productie, precum si diverse alte tipuri de echipamente si consumabile pentru acestea, pot fi inchiriate de la CopyService la costuri cat se poate de accesibile. Se acorda o atentie deosebita gestionarii solutiilor de afaceri pentru echipamente de birou si de productie, pentru imprimarea si copierea documentelor color si monocolor, precum si dotarii centrelor de tiparire in timp real cu dispozitive la cheie.

CopyService iti ofera o gama completa de servicii de intretinere, service si instalari de echipamente pentru imprimarea si copierea documentelor, precum si intretinerea parcului existent de echipamente, oferind contracte individuale si standard de intretinere. Principala sarcina a departamentului este asigurarea livrarii in timp util a echipamentului catre parteneri, dotarea prompta a biroului cu tehnica si organizarea procesului de instruire a angajatilor companiei partenerilor.

Dezvoltand o retea de inchirieri copiatoare  si imprimante, precum si service imprimante si copiatoare, doresc sa fie primii printre furnizorii de astfel de echipamente.  CopyService va dezvolta o oferta individuala in termenii cei mai favorabili pentru compania ta. Activitatea companiei CopyService este de a furniza echipamente de ultima generatie pentru copiere si imprimare si de a oferi service copiatoare  si imprimante, cu o atentie sporita la fluxul de procesare a documentelor.

Inchiriind astfel de dispozitive de la CopyService, vei beneficia de intretinere si service de prima clasa, precum si de  programe speciale cu suport tehnic si inlocuirea parcului de dispozitive de copiere si imprimare, depasite. Afacerea ta este asociata cu inchirierea de copiatoare si imprimante performante de la firma CopyService, iar acestia vor fi bucurosi sa te vada printre partenerii lor de afaceri.

 

noiembrie 24th, 2018 by