Evenimente in Bucuresti saptamana 12-18 august

evenimente bucuresti azi

Tocmai ce a inceput saptamana, perioada festivalurilor se domoleste usor-usor si ramane intrebarea: ce evenimente sunt prin Bucuresti azi? Ce este de facut in oras si unde v-ar placea voua si prieteniilor vostri sa petreceti timp de calitate impreuna, ori sa faceti networking?

Ce evenimente sunt prin Bucuresti azi

Expozitii la MNAR

Expozitia ,,Ferdinand si Maria. Regii marii Uniri”

Incepand cu data de 18 iulie, Muzeul National de Arta al Romaniei gazduieste inedita expozitie ,,Ferdinand si Maria. Regii Marii Uniri.” Aceasta expozitie uneste opere de arta cu cel mai iubit cuplu monarhal al tarii noastre, Regele Ferdinand si Regina Maria fiind prezenti in portrete, schite, dar si o serie de obiecte personale din colectia reginei si articole din ziarele acelor vremuri.

Obiecte de arta islamica – muzeul virtual Museum With No Frontiers

Din 10 iulie, Muzeul National de Arta al Romaniei expune obiecte de arta islamica (35 la numar) alaturi de descrieri ample despre originea si procesul de creatie al acestora. Comentariile istorice sunt realizate de istoricul Mircea Dunca, iar ideea de expozitie virtuala este un concept extraordinar, care va atrage mai ales copiii mai aproape de istorie si le va starni dorinta de cunoastere despre civilizatii.

Vizita in spatiile istorice ale Palatului Regal

Puteti vizita spatiile istorice ale Palatului Regal precum Sala Tronului, Scara Voievozilor si Sufrageria Regala.Expozitia poate fi vizitata doar in zilele de marti (individual) ori in cel de-al treilea weekend in fiecare luna pentru a beneficia de ghid. Expozitia ofera publicului piese originale de mobilier, portrete ale familiei regale si fotografii de epoca in care au fost surprinse cele mai frumoase momente.

Concerte in Bucuresti

14 august: Concert Metallica

Pe 14 august 2019 la Arena Nationala va concerta legendara trupa de rock Metallica. Trupa ajunge in Bucuresti prin intermediul turneului Worldwired, iar biletele pentru concert au creat valva printre fanii infocati, vanzarea acestora fiind destul de controversata deoarece s-au dat foarte repede. Insa norocosii care au prins bilet au primit si un album, cel de-al zecelea album al gigantilor de la Metallica.

15 august: Concert in 4+1 in club Quantic

Club Quantic va invita pe 15 august la un concertla care vor urca pe scena Ada Milea, Bobo Burlacianu, Anca Hanu, Cristi Rigman si Stefan Mura. Gradina de vara de la Quantic uneste aceste personaje hazlii pentru un concert de exceptie in care va puteti bucura de o combinatie intre teatru si muzica, urmata de hohote de ras.

16 august: Basarabia Metal Party

Tot Club Quantic deschide portile pe 16 august pentru evenimentul Basarabia Metal Party. Iubitorii muzicii metal vor asculta piesele trupelor Harmasar si Alisters Mars, cu membrii originari din Bucovina si respectiv, Republica Moldova. De asemenea, este un eveniment caritabil, banii obtinuti din vanzarea biletelor fiind donati catre cazul lui Alin, un baiat care are nevoie urgenta de un transplant renal.

In concluzie, aveti de unde alege cand vine vorba de evenimente in capitala. Puteti gasi chiar astazi un eveniment pe placul dumneavoastra si va recomandam sa vizitati portalul bucharestjournal.ro pentru a fi intotdeauna la curent cu cele mai noi evenimente din Bucuresti.

august 12th, 2019 by