Dotari „surpriza“ ale unui dulap metalic, de la oglinda la seif!

dulap metalic

Un dulap metalic este o piesa de mobilier versatila, care poate depozita diferite unelte si scule, medicamente sau substante periculoase, obiecte de curatenie, desene sau harti. Exista numeroase motive pentru care aceasta solutie este preferata in tot mai multe spatii de birou.

Avantajele oferite de un dulap metalic

Un astfel de produs disponibil si in oferta Office Class ofera o rezistenta deosebita la tot felul de socuri si lovituri, precum si la apa si foc. De aceea, durata sa de viata este mult superioara celei pe care o au obiectele de mobilier realizate din lemn, pal, plastic sau orice alte materiale.

De asemenea, aceste piese de mobilier sunt relativ usor de curatat si de intretinut. Nu necesita un efort deosebit si nici solutii de curatare pretentioase si cu potential alergen. De altfel, sunt prietenoase cu mediul si datorita faptului ca in fabricarea lor nu sunt folosite materiale chimice.

Metalul este, evident, mult mai puternic decat alte materiale, ceea ce permite o folosire la potential maxim a fiecarui spatiu de depozitare. Daca optezi pentru o astfel de solutie, nu trebuie sa te temi nici macar un singur moment ca un sertar sau o cutie nu ar face fata greutatii.

Un alt avantaj neasteptat consta in faptul ca aceste produse beneficiaza uneori si de dotari surpriza, care se pot dovedi extrem de utile, in cele mai diferite imprejurari. Iata cele mai interesante astfel de oferte, asa cum le poti gasi in magazinul online Officeclass.ro!

Dotarile surpriza ale fiecarui tip de dulap metalic

In functie de scopul pentru care a fost creat, fiecare obiect de mobilier conceput din metal le ofera utilizatorilor o serie de beneficii, prin modul in care este conceput si prin dotarile suplimentare.

Astfel, un dulap metalic pentru scule, realizat din tabla de otel cu o grosime de 7 milimetri, dispune de 3 sertare care pot fi extrase 100%, cu capacitate portanta de 75 de kilograme. Exista si un raft cu capacitate portanta de 110 kilograme. Beneficiaza, de asemenea, de incuietoare cu inchidere in trei puncte.

Un alt produs de cea mai buna calitate este un dulap metalic cu trei rafturi si seif. Constructia este sudata din otel cu peretii dubli si este prevazut cu 3 polite reglabile pe inaltime. Are sistem de inchidere sus-jos si o incuietoare cu doua chei, iar seiful metalic este prevazut, la randul sau, cu o cheie. Greutatea maxima suportata de fiecare polita este de 35 de kilograme.

Un dulap pentru obiecte de curatenie este inzestrat cu spatiu special pentru mop si galeata, precum si pentru matura, pe soclu. In partea interioara a usii este prevazut cu o oglinda. Usa dublu ranforsata este dotata cu fante de aerisire in partea inferioara, cu un sistem de inchidere sus-jos in trei puncte, precum si cu porteticheta. Greutatea maxima suportata de polita este de 40 de kilograme, in conditiile in care intregul obiect cantareste doar 28 de kilograme.

Viziteaza magazinul online Office Class si vei putea alege acel dulap metalic care se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor tale! Vei beneficia de rezistenta la socuri, durabilitate in timp, o capacitate de depozitare sporita si te vei bucura si de dotarile suplimentare!

Articol realizat de www.iagency.ro

septembrie 23rd, 2021 by