Doar pe ContaktShop gasesti accesorii exclusive!

Galaxy S10 va fi disponibil in cel putin trei versiuni. Cel putin asta declara sursele oficilae. Cele trei versiuni vor acomoda nevoile utilizatorilor in functie de necesitati si pret.

Acest model va avea o memorie RAM foarte mare, ce il va transforma in cel mai performant smartphone din momentul actual. Tot oficialii Samsung confirma ca modelul de Samsung Galaxy S10Plus va fi dotat cu un spate din ceramica, 12 GB memorie RAM si un 1TB de stocare, acest model va ajunge lejer la 1500 de euro. Desi pretul este piperat pentru modelul Plus, Samsung mai pune la dispozitie si versiunea “lite”, care se va numi Samsung Galaxy S10 E.

Desi inca nu au iesit date oficiale despre lansarea lor in Romania, am aflat ca magazinul ContaktShop a pus deja la vanzare o gama de huse Samsung Galaxy S10 E, disponibile pentru vanzare.

Desi nu am crezut initial, dupa o vizita pe site-ul magazinului chiar am gasit huse S10 E

Modelul de husa pe care l-am ales este silicon slim Samsung Galaxy S10 E, datorita facilitatilor slim care o fac usor de montat pe dispozitiv.

Husa silicon slim Samsung Galaxy S10 E, tranaparenta, este fabricata din silicon TPU. Acest tip de silicon este ideal pentru a fabrica huse, deoarece textura fina garanteaza o senzatie placuta la atingere, insa materialul flexibil este indeajuns de rezistent pentru a preveni socurile chiar si la cazaturi de la inaltime. Acest tip de carcasa este foarte placuta ca si design si ofera avantajul de a pastra forma initiala a telefonului, deoarece este de tip slim.

Am cumparat husa pentru Galaxy S10 E de indata ce am vazut-o, deoarece stiu ca la scurt timp dupa lansarea noului telefon voi intra in posesia unui asemenea model. Pana atunci o sa ma multumesc doar cu husa pe care am primit-o destul de repede din partea magazinului ContaktShop.ro.

ContaktShop.ro este un magazin ideal pentru toti cei care doresc sa faca un upgrade la gadget-urile lor, deoarece magazinul ofera o mare varietate de accesorii. De la cabluri de date sau pentru incarcator, pana la folii de protectie pentru display, toate acestea sunt accesorii de care niciun posesor de smartphone nu se poate lipsii. Chiar si posesorii de tablete pot sa gaseasca produse utile pe site-ul magazinului, deoarece ContaktShop ofera o gama de huse si carduri de memorie pentru a imbunatatii capacitatea de stocare a datelor.

Consider ca aceste gadget-uri nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunui pasionat de tehnologie, deoarece pe termen lung pot aduce doar beneficii. Protectia telefonului este o prioritate mai ales cand ai in buzunar un dispozitiv de 1000 de euro, o husa de 20 de lei este un pret prea mic in schimbul sigurantei!

ContaktShop aduce clientilor cele mai inteligente accesorii gsm pentru a prelungi perioda de utilizare a acestora!

februarie 20th, 2019 by