Despre ce este vorba în „ Pana la sfarsit” de Irina Binder?

Ultima carte scrisa de Irina Binder este ” Pana la Sfarsit”, o aparenta continuare a primelor 3 volume de ” Fluturi”, care uimeste cititorul prin faptul ca nu reprezinta o alta poveste, ci pur si simplu povestea din ” Fluturi ” vazuta dintr-o alta perspectiva.

Desi este aceeasi poveste, trairile sunt altele, iar actiunile par a prinde viata intr-un cu totul si cu totul alt mod.

Povestea din ” Pana la Sfarsit” este cea a unui triunghi amoros in care sunt prinsi Irina, Matei si Robert. Totul este vazut din punctul lui Robert de vedere, acesta punandu-si sufletul pe tava si relatand una dintre cele mai frumoase povesti de iubire.

Pana la sfarsit de Irina Binder are acelasi stil interesant de a scrie, cu care Irina si-a obisnuit cititorii si a generat, la fel ca toate celelalte carti, o multime de pareri, unele pozitive, altele mai putin pozitive.

De ce merita sa citesti ” Pana la sfarsit” de irina Binder, volumul 4?

Cartea nu este pentru oricine. Merita sa o citesti insa, daca esti o persoana ce apreciaza povestile de dragoste duse pana la extrem si cauti mereu sa descoperi intrigi si secrete ale relationarii dintre oameni.

Aceasta carte Pana la Sfarsit este sufletul autoarei, pus pe tava in fata cititorilor.

Nu sunt singurele motive pentru care cartea merita citita:

  • Este o carte scrisa de una dintre cele mai vandute scriitoare moderne.Chiar daca nu esti fan al genului, merita sa citesti una dintre cele mai importante scriitoare contemporane.
  • Are o multime de aprecieri foarte bune din partea cititorilor;
  • Este cartea perfecta pentru noptiera, actiunea fiind foarte simpla si atractiva.

Cine este Irina Binder?

Este o tanara scriitoare din Brasov, care a inceput sa astearna cuvinte pe hartie la insistentele cititorilor de pe blog. Cartile sale, in cea mai mare parte, sunt reinterpretari ale jurnalului pe care l-a tinut inca din copilarie, ceea ce inseamna ca sunt intr-o foarte mare parte realitate.

Irina Binder nu este doar scriitoare. Aceasta este contabila si blogerita, iar articolele sale pot fi citite pe blogul IrinaB.ro

In literatura din Romania se remarca printr-un best seller vandut in zeci de mii de exemplare: Fluturi. Cartea care a ajuns sa fie o adevarata trilogie, a reusit sa castige inimile cititorilor si inca este citita cu cea mai mare atentie de toti cei care pun mana pe ele.

Binder se remarca printr-un scris curat si clar, aproape povestit, prin povesti de viata reale si trairi cat se poate de reale. Este, poate, unul dintre motivele pentru care cartile sale au atata succes: sunt reale.

Ce alte carti poti citi de aceasta autoare?

Irina Binder nu a scris foarte mult. Cele mai cunoscute volume sunt cele ale trilogiei ” Fluturi”, alaturi de care pot fi citite si titlurile ” Strainul de langa mine” sau ” Insomnii”.

Anul acesta a aparut ” Pana la Sfarsit”, cartea de care am amintit mai devreme. Aceasta este deopotriva apreciata si criticata pentru faptul ca prezinta aceeasi poveste din Fluturi, insa cu alte cuvinte si cu un alt mod de gandire. Pana la urma, povestea din ” Pana la sfarsit” este spusa de un barbat.

Pana sa citesti ” Pana la sfarsit”, este bine sa te asiguri ca ai trecut prin cele 3 volume de ” Fluturi”, o carte care incet, incet, incepe sa devina o lectura obligatorie pentru pasionatii de povesti de dragoste.

mai 31st, 2019 by