Descopera importanta releveelor interioare pentru case si apartamente

Piesa de baza in elaborarea proiectelor de constructie, releveul reprezinta ansamblul masuratorilor, calculelor, desenelor si reprezentarilor la scara a tuturor elementelor dintr-un proiect de constructii. Un astfel de plan este un factor esential in ceea ce priveste orice tip de interventie, renovare, amenajare sau restaurare, asupra unui apartament sau a unei case, indiferent de particularitatile sale.

Cunosti importanta releveului?

Dincolo de functionalitatea practica, acest element poate fi folosit si drept instrument de cercetare prin intermediul caruia se stabilesc chestiunile de baza ale unei lucrari, de la planul principal si tipologia lui,  la detalii despre spatiu si metoda de dispunere a segmentelor componente. In principal se realizeaza cu ajutorul unui laser care asigura un grad ridicat de precizie. Astfel ca rezultatele obtinute in urma aplicarii lor vor dispune de o calitate superioara si vor putea fi folosite la adevarata valoare.

In principal, importanta de baza a unui releveu interior pentru casa si aparatamente este aceea de a contura o documentatie cat mai elaborata despre un imobil asupra caruia urmeaza sa se realizeze anumite interventii tehnice, despre care nu se pot obtine date in alt mod. Indiferent de amploarea si complexitatea casei sau apartamentului vizat, reusim sa prelevam toate detaliile necesare demararii activitatilor specifice. De la numarul de camere, la materialele utilizate in constructii, elemente arhitecturale sau chiar pese de mobilier.

Standardul BOMA – punct de reper in procesul de relevare

Echipa Eurosurvey realizeaza astfel de servicii strict in baza standardelor BOMA, criteriu folosit ca principala metoda de masurare a tuturor spatiilor, peste tot in lume. Acesta are in vedere cladire de mari dimensiuni ale caror suprafete trebuie manageriate cat mai eficient in vederea minimizarii costurilor de interventie.

In ceea ce priveste utilizarea lui dincolo de era specializata, proprietarii actuali sau viitori, sau locatarii il pot folosi pentru a afla de ce suprafata dispune imobilul pe care urmeaza sa il achizitioneze sau inchirieze, pentru a putea avea o imagine mai clara asupra costurilor ce urmeaza sa le atribuie atat la momentul respectiv, cat si ulterior semnarii contractului.

Eurosurvey – cea mai buna alegere pentru relevarea caselor si apartamentelor

Furnizam solutii eficiente de topografie de peste 14 ani si am derulat cu succes sute de proiecte. Intreaga activitate o desfasuram in conformitate cu cele mai inalte criterii de calitate si precizie tocmai din dorinta de a furniza informatii concludente care sa faciliteze orice actiune ulterioara asupra imobilelor. Tot ceea ce face are ca scop final gestionarea cat mai eficienta a resurselor financiare, umane si de timp in vederea obtinerii unor rezultate spectaculoase.

Dispunem de o intreaga echipa instruita la cel mai inalt nivel si dotata cu echipamente de ultima generatie care sa asigure calitate desavarsita in executarea masuratorilor necesare. Astfel ca indraznim sa garantam succesul oricarui proiect in care suntem implicati.

octombrie 25th, 2021 by