Descopera avantajele bateriilor externe de la iUni

Telefonul este acel dispozitiv fara de care nu ne-am mai putea desfasura activitatile zilnice la capacitate maxima. De aceea, principalul cosmar al tuturor persoanelor care depind de telefon este sa ramana fara baterie intr-un context in care sa nu il poata conecta imediat la o sursa clasica de alimentare. Pentru a evita pe cat posibil aceste situatii la iUni gasiti o varietate de baterii externe care sa va salveze in cele mai importante momente.

Bucura-te de telefonul tau chiar si dupa o zi plina

Bateria interna a telefonului are o durata de viata limitata. Dupa ani de utilizare intensa, aceasta se degradeaza masiv si nu mai poate sustine activitatea zilnica pe care ai nevoie sa o faci pe telefon. Astfel ca, pentru a nu fi nevoie sa depinzi constant de o priza si nici sa nu iti schimbi telefonul, bateriile externe sunt cea mai buna solutie. Astfel ca iti asigura de la 2 la 10 incarcari complete, in functie de capacitatea de acre dispune. In acest mod, chiar si in zilele in care sunteti in permanenta plecati de acasa, va veti putea folosi telefonul fara grija ca ar putea sa cedeze in cel mai nepotrivit moment.

Baterii pentru toate nevoile

La iUni veti gasi modele care sa se plieze in totalitate pe nevoile voastre. Asadar, indiferent de modelul de telefon pe care il detii, la noi vei gasi acea baterie care sa colaboreze perfect. De asemenea, exista si variatii in ceea ce priveste capacitatea lor, adica numarul de incarcari pe care le puteti realiza cu ajutorul ei. Puteti opta pentru modele care sa dispuna de la 3.000 de mAh, pana la 10.000 de mAh, in functie de preferinte si buget.

Conectarea la device-ul ce se doreste reincarcat se face prin intermediul unui cablu USB obisnuit. Astfel ca experienta este aproape identica cu cea a unei incarcari normale, singura diferenta constand in posibilitatea de miscare.

Exista atat modele compacte, cat si variante mai voluminoase. Alegerea sta in totalitate in mainile dumneavoastra si se afla la doar cateva click-uri distanta. Noi garantam ca cel putin unul dintre modelele oferite va vor indeplini pe deplin cerintele tehnice si estetice deopotriva.

Cele mai bune preturi doar la iUni

De asemenea, ne dorim sa putem asigura solutii viabile pentru toate categoriile de clienti. De aceea am setat preturi accesibile pentru toate bugetele. O baterie de capacitate medie se poate incadra intr-un interval de la 49 pana la 159 de lei, in functie de caracteristicile proprii si design-ul exterior dorit. De asemenea, pentru orice comanda ce depaseste suma de 250 de lei, asiguram transport gratuit ori unde in tara, prin curier, direct la usa.

noiembrie 21st, 2021 by