De unde poate prelua trupul neinsufletit o firma de servicii funerare din sectorul 4?

servicii funerare sector 4

Serviciul funerar va ajuta sa recunoasteti realitatea mortii, sa va manifestati durerea si sentimentele fata de persoana trecuta in nefiinta si sa gasiti o mica alinare, alaturi de cei dragi, intr-o atmosfera plina de dragoste, compasiune, respect si empatie.

Pentru a fi degrevat de detaliile organizatorice, logistice si birocratice care pot fi coplesitoare in aceste momente de durere, puteti apela la o firma de servicii funerare din sectorul 4, asa cum este Casa Funerara Bucur. Astfel, veti avea ragazul necesar pentru a va lua ramas bun, asa cum se cuvine, de la persoana decedata si veti face fata mai usor evenimentului nefericit.

Compania de pompe funebre se poate ocupa de tot ce este necesar, de la preluarea trupului neinsufletit si aranjarea in sicriu, pana la organizarea ceremoniei si a pomenilor. De asemenea, va poate pune la dispozitie toate produsele funerare necesare pentru inmormantare.

Transport funerar in tara

Preluarea si transportul decedatului pot fi preluate acum de o firma de servicii funerare sector 4. Aceasta dispune de masini funerare speciale si se poate ocupa de toate detaliile organizatorice si birocratice. De asemenea, poate furniza microbuze pentru transportul persoanelor si al florilor.

Preluarea de la morga spitalelor sau de la IML

Decesul unei persoane dragi este intotdeauna un eveniment bulversant si greu de gestionat si, daca nu survine acasa, poate fi si mai dificil. Acum, insa, puteti apela la o o firma de servicii funerare din sectorul 4 pentru preluarea persoanei decedate atat de la morga spitalelor din toate sectoarele din Bucuresti si din Ilfov, cat si de la IML.

Angajatii agentiei funerare contactate se vor deplasa la unitatea medicala cu tot ce este necesar pentru preluarea trupului si vor realiza toate procedurile si documentele specifice. Familia trebuie doar sa aleaga sicriul.

Repatrierea decedatului

Decesul unei persoane apropiate in afara tarii creeaza necesitatea repatrierii, serviciu de care se poate ocupa integral o firma de servicii funerare sector 4. Aceasta asigura transport funerar in toate tarile din UE si oriunde in Romania, dar si expatrierea cetatenilor strainii decedati in Romania.

Pentru a respecta standardele impuse de UE, compania de pompe funebre va realiza transportul doar cu masini funerare care sunt dotate corespunzator pentru a asigura conditii de conservare si de igienizare adecvate. De asemenea, se poate ocupa de intocmirea tuturor documentelor necesare: certificat de deces, certificat de imbalsamare, adeverinta de inhumare, proces verbal de sigilare a sicriului si pasaport mortuar.

Familia indoliata trebuie doar sa notifice in scris, printr-un fax, Directia Relatii Consulare a MAE si sa contacteze specialistii unei firme de servicii funerare din sectorul 4.

Servicii non-stop

Pentru a se putea ocupa in timp util de preluarea si transportul decedatului, orice firma de servicii funerare din sectorul 4 poate fi contactata non-stop. Astfel, in aceste momente fatidice, familia apartinatoare poate conta pe specialistii in domeniu 24 de ore timp de 7 zile pe saptamana.

Agentia de pompe funebre este autorizata si lucreaza in conformitate cu Legea Funerara, avand dreptul de a prelua in conditii igienice si legale trupul neinsufletit.

O firma de servicii funerare sector 4 dispune de toata baza logistica necesara pentru a putea prelua si transporta o persoana decedata, atat pe suprafata tarii, cat si peste hotare, iar pentru mai multe detalii si consultanta poate fi contactata non-stop. Alegeti sa folositi aceste servicii profesionale si veti fi degrevat de toate detaliile organizatorice, logistice si birocratice necesare in cazul unui deces. Astfel, veti avea ragazul necesar pentru a comemora amintirea persoanei trecute in nefiinta si de a va lua ramas bun, asa cum se cuvine.

Articol realizat de www.iagency.ro

decembrie 3rd, 2021 by