De unde am luat primul credit

Intotdeauna am incercat sa stau departe de credite de orice fel. Auzisem de la colegii de serivciu ca, in momentul in care vei face primul credit, te vei afunda, din ce in ce mai mult, in datorii. Asa ca am evitat, cat de mult am putut, imprumuturile. Am incercat sa ma limitez la veniturile mele, insa nu am anticipat ca voi avea o problema, a carei rezolvare va necesita o suma de bani. Suma de bani pe care, in acel moment, nu am detinut-o. Mai mult, problema trebuia rezolvata in cel mai scurt timp. Initial, am fost la banca si, in momentul acela mi s-a spus ca nu am suficienta vechime la utlimul angajator si trebuie sa mai astept vreo doua luni. Problema mea insa nu “dorea” sa astepte. Supart, m-am intors la locul de munca si i-am povestit unui coleg ce patisem. Acesta mi-a spus sa apelez la un credit rapid de la o institutie financiara nebancara.

Astfel de institutii puteam sa gasesc pe site-ul creditpanalasalariulmeu.ro. Nu am mai stat pe ganduri si am intrat pe site. Am aflat ca nu aveam nevoie decat de buletin. In rest, faptul ca sunt angajat, indiferent de vechime sau venit, ma face eligibil pentru un credit pana la salariu. Se poate aplica online, cat si prin telefon. Suma pe care puteam sa o iau se putea incadra intre 100 si 2000 de lei. Banii aveau sa fie returnati la 30 sau 35 de zile de la obtinerea imprumutului.

Am ales variantra online si am aplicat. Intr-o ora, dupa ce am completat datele cerute, am primit un telefon si am fost anuntat ca imprumutul cerut mi-a fost aprobat. Apoi mi-au spus ca a doua zi voi avea banii in cont. Desigur, nu am crezut, dar, a doua zi, cand am mers la banca si am verificat cardul, banii de care aveam nevoie erau acolo. I-am scos din cont, am rezolvat, rapid si fara batai de cap, problema si, la data stabilita, am pus banii la loc. Mai mult, fiind primul imprumut de acest gen, am avut o dobanda 0. Recomand tuturor, chiar si celor mai sceptici, un imprumut de pe creditpanalasalariulmeu.ro.

noiembrie 8th, 2018 by