De ce beneficii au parte clienții BeSpecial atunci când comandă online

Beneficiile oferite de BeSpecial atunci când clienții comandă inele argint, dar și alte accesorii fac din acest brand prietenul de nădejde al celor ce au comandat deja bijuterii de pe site-ul lor.

Fie ele inele de argint, brățări, cercei sau coliere toate fac parte din viața doamnelor, iar unele dintre aceste accesori sunt si pe placul barbatilor. Tocmai de aceea, BeSpecial oferă diverse beneficii în semn de apreciere pentru clienții săi.

Spre exemplu, în cazul în care acestia comanda un inel argint, acesta este livrat într-o cutiuță cadou. Acest detaliu face diferența în orice ocazie pentru că arată atenția acordată fiecărei comenzi în parte. De asemenea, în cazul în care inelul nu corespunde mărimii persoanei în cauză, se poate efectua returul în termen de 14 zile. Pentru comenzile de peste 200 de lei livrarea este gratuită, iar pentru comenzile mai mari de 40 de lei prețul de livrare este de doar 8 lei.

Gama variată de inele argint sau orice altă gamă de produse de pe site, reprezinta un alt beneficiu pe care nu toate site-urile de bijuterii online îl pot oferi. Datorită gamei variate de produse clienții pot alege ceva special care să se potrivească stilului lor personal.

Experiența de peste 10 ani în online rezprezintă un aliat de nădejde pentru BeSpecial, brandul cunoscându-și acum foarte bine publicul și știind cum să le vină în ajutor și cum să-i răsplătească. Alegerea unui magazin online profesionist este esențială atunci când clientul dorește servicii de cea mai bună calitate.

Calitatea garantată prin certificare rezprezintă dovada de respect pentru clienți, toate bijuteriile din metale prețioase fiind marcate și însoțite de certificat de garantare a calității.

Și poate cel mai apreciat de către clienți este faptul că pot proba/ridica/returna bijuteriile favorite în magazinul de prezentare din Piata Romana, București.

Pentru alegerea și comandarea bijuteriilor perfecte cei interesați pot accesa site-ul bespecial.ro sau pot vizita magazinul din Piața Romană, București. De asemenea, comenzile se plasează online direct pe site.

iulie 2nd, 2018 by