Cum se poate face economie de tus sau de tonner la imprimanta

Pentru ca atunci cand vine vorba despre cartuse imprimanta unul dintre primele lucruri care apar in mintea utilizatorilor este faptul ca acestea se golesc de parca le-ar varsa cineva continutul, este important sa fie stabilite inca de la bun inceput metodele de conservare a tusului din imprimanta. Probabil ca foarte multi utilizatori au constatat ca dupa ce au cumparat imprimanta, dupa cateva pagini cartusul s-a golit. Nu toate cartusele de imprimanta vin pline si acest lucru va fi mentionat fie de producator in instructiuni, fie de persoana care vinde imprimanta.

Dar nu aceasta este de fapt problema. Cei mai multi utilizatori nu stiu sa faca economie de tus atunci cand printeaza. Sunt mai multe metode prin care acele cartuse de imprimanta care par ca traiesc putin, pot fi conservate pentru a printa un numar mare de pagini.

In primul rand este important fontul documentului. Sunt fonturi speciale pentru imprimante care vor consuma mai putin tus si arata foarte bine, iar utilizatorul nu va mai trebui sa reincarce tot timpul imprimanta. O alta solutie poate fi corectarea documentelor inainte de printare din motive evidente.

Cu cat sunt printate mai multe pagini gresite, cu atat vor fi aruncate mai multe pagini si tusul va fi folosit in zadar. Este important ca persoana care vrea sa printeze documente, sa verifice inainte scrisul si sa corecteze toate eventualele greseli care apar in imprimanta.

Sunt si persoane care considera ca, doar pentru ca se  uita la monitor atunci and scriu, textele nu sunt pline de greseli pentru ca le-ar fi sarit in ochi. In realitate lucrurile sunt diferite. Sunt multe greseli care scapa si acestea sunt de fapt inerente si nimeni nu poate fi judecat pentru ele. De aceea se recomanda citirea documentelor inainte de printare.

Inainte de a produce un document care trebuie printat, fiecare utilizator ar trebui sa inteleaga faptul ca, cu cat sunt mai multe imagini in document, in momentul printarii, acestea vor consuma o cantitate mare de tus, deci, acolo unde imaginile pot sa fie scoase se pot elimina.

ianuarie 29th, 2019 by