Cum să îți promovezi afacerea în mediul online

adsem

Era digitală este în plină dezvoltare și totul la un click distanță. Astăzi, promovarea online este necesară, site-ul și paginile pe care le adminstrăm fiind cartea noastră de vizită. Bineînțeles, asta nu este o noutate pentru nimeni, dar acum vine întrebarea esențială. Cum ne dezvoltăm afacerea în mediul online și o facem cunoscută?

Să găsești singur ideile sau strategiile de marketing pe care să le implementezi pentru a-ți crește afacerea poate fi dificil. Chiar dacă consideri că Google este cel mai bun prieten al tău și tastezi în căsuța de căutare „strategii de promovare online”, „idei de marketing”, „SEO” sau alte cuvinte similare, majoritatea rezultatelor sunt cel puțin dezamăgitoare.

Aici intervine o agentie de marketing online! Fie că vrei să-ți optimizezi prezența online, să promovezi vânzările sau pur și simplu să încerci noi metode de marketing, o agentie de marketing online te poate ajuta.

Majoritatea conținutului legat de marketing de multe ori este creat superficial sau sunt prezentate doar niște idei puse la un loc.

O agentie de marketing online, are ca scop principal să te ajute să înțelegi ce metode principale de promovare online sunt folosite și cum pot fi aplicate pentru a obține rezultate. Iată care sunt acestea:

 Strategii de promovare plătită PPC (pay-per-click): Google Ads, Facebook Ads

Vrei să ai produsul potrivit, la momentul potrivit, pentru clientul potrivit, iar o agenție de marketing online, parteneră Google și Facebook, să te ducă chiar acolo?

Primul lucru pe care trebuie să îl facem ca o agentie de marketing online pentru a genera vizitatori, leaduri, contacte și contracte este marketingul plătit pe click (PPC). Este o metodă de publicitate plătită oferită de Google (Adwords) și Facebook (Ads) pentru a deveni mai cunoscut și pentru a aduce trafic relevant pe site.

De asta ne apucăm imediat după ce ajungem să îți cunoaștem afacerea îndeaproape și să alegem cuvintele cheie potrivite pentru tine. Această metodă de promovare te poate ajuta să ajungi la clienții tăi rapid și poți obține o segmentare foarte exactă a audienței.

    Social Media Marketing

Să vorbim puțin și despre rețelele sociale! Aici ne referim la Facebook și Instagram, Twitter, Google+ sau LinkedIn, în momentul de față fiind singurele plaforme de promovare care pot genera rezultate.

Și cum intervenție aici o agentie de marketing online? Prin realizarea unui plan de postări care să cuprindă exact mesajul pe care îți dorești să îl transmiți pe rețelele sociale.

Nici partea creative nu trebuie lăsată deoparte! Scopul principal este de a atrage publicul de fiecare data! Cu ajutorul unei agenții de marketing online poți transmite în social media marketing mesajul potrivit la momentul potrivit și să câștigi popularitate. De asemenea, îți creezi o imagine și interacționezi cu clienții tăi, ajungând în acest fel să îți cunoști bine publicul.

    Servicii Optimizare SEO

Dacă vorbim despre SEO sigur te gândești prima dată la cuvintele cheie și cât de ușor sunt de implementat. Ținem să te anunțăm că SEO nu a fost niciodată prea ușor pentru începători. Ca agentie de marketing online o să îți prezentăm pe scurt câteva beneficii și cum te putem ajuta noi.

Păi, în primul rând ne vom ocupa de partea tehnică, de on-page, cât și de partea off-page. În acest fel, ca agentie de marketing online, avem grijă ca site-ul tău să conțină informații relevante atât pentru rețelele de căutare cât și pentru potențialii clienți.

În acest mod te vei face auzit pe o mulțime de site-uri cu autoritate și bloguri, care îți va crește vizibilitatea în Google și te va aduce în primele poziții. Magazinul tău va ajunge primul în căutările clienților pe cuvinte cheie foarte bine targetate, și bineînțeles îți va crește credibilitatea în piață, la fel și vânzările.

     Dezvoltare web și web design

Să nu uităm de dezvoltarea web și web design. Pentru a ajunge să îți faci promovare, e nevoie mai întâi să ai un magazine online, asta în cazul în care nu deții unul.

Ingredientele unui site de succes sunt design-ul, functionalitatea și continutul. Nu uităm nici de numărul de utilizatori  Noi suntem aici cu serviciile complete de web design și dezvoltare web.

E simplu, tu ne spui cum vrei să arate magazinul tău online, iar noi ne ocupăm de restul lucrurilor.

 

decembrie 18th, 2018 by