Cum alegi si cum incadrezi vasul de WC intr-o baie mica

Din pacate, nu toata lumea are oportunitatea de a beneficia de o baie mare, de o casa mare, de un apartament cu spatiu generos. Sunt si situatii in care proprietarii trebuie sa aleaga obiecte sanitare care sa se incadreze intr-o baie mica, ingusta, dar cocheta si frumos amenajata.

In ultimii ani, alegerea unui vas de wc este tratata cu atentie din ce in ce mai mare din partea clientilor, atat pe partea de design, cat si in ceea ce priveste utilitatea acestuia. Atunci cand spatiul disponibil din baie este redus, sunt cateva aspecte care necesita o atentie deosebita. In primul rand, obiectele sanitare trebuie sa poata fi folosite fara a crea disconfort si fara a crea si mai mult ideea de spatiu inghesuit.

Vasul de wc perfect pentru o baie mica

In baile mici, specialistii recomanda ca toate obiectele sanitare sa aiba forme rotunjite si dimensiuni mai reduse. De exemplu, se poate alege o cada mai mica, optimizand utilizarea spatiului, iar vasul de WC sa fie ales la dimensiunile dorite. Pentru ca exista si vase de wc suspendate, acestea reprezinta o alegere perfecta pentru cei care doresc sa isi foloseasca foarte bine spatiul disponibil in baie. Wc-ul montat pe pardoseala va ocupa intotdeauna mai mult spatiu si se va dovedi greu de intretinut.

Mai mult decat atat, proprietarii trebuie sa isi faca o schita orientativa cu modul in care isi doresc sa arate baia, tinand cont de spatiul de miscare necesar pentru fiecare membru al familiei. Acestia se pot documenta din sursele online, precum magazinul Bagno, dar si din reviste si site-uri de amenajari, pentru a vedea cum functioneaza diferite vase de WC si cum ar arata intr-o baie de mici dimensiuni.

In plus, proprietarii trebuie sa tina cont de faptul ca spatiul liber din fata vasului WC trebuie sa masoare cel putin 75 de cm. si ca daca nu acorda suficienta atentie alegerii acestui obiect sanitar, vor risca sa plateasca mai mult pe viitor.

Modele de vase WC disponibile online

Daca la prima vedere, vasul WC nu are o importanta majora, realitatea este complet diferita. Alegerea unui vas de toaleta bun poate sa faca diferenta in baile mici. Modelele cu o forma ergonomica si cu o lungime redusa contribuie la castigarea unor centimetri in plus, care pot face o diferenta. In plus, vasul de WC potrivit pentru o baie mica este cel cu forme rotunjite si cu o baza ingusta, iar pentru confort maxim, cea mai buna alegere este vasul suspendat, o alegere ideala pentru baile moderne.

Cumparatorii care isi doresc un vas de toaleta compact cu montare pe pardoseala si rezervor asezat pentru baia lor mica pot gasi produsul perfect in oferta magazinului online Bagno. Aceste vase au forme geometrice care se potrivesc in orice ambient si au o lungime destul de mica, un design inovativ, potrivit atat in bai moderne, cat si in bai clasice sau cu un aspect mai conservator.

mai 31st, 2019 by