Creează ambianța perfectă în locuința ta cu mobila potrivită

Când vine vorba de atmosferă și confort – mobila este esențială. Utilitatea și funcționalitatea sunt indiscutabile, dar să nu uităm de stil și aspect. Aceste 2 caracteristici sunt foarte importante pentru atmosferă. Fără atmosfera potrivită în casă, ai mereu sentimentul că lipsește ceva și nu poți să te simți în largul tău. Magazinul online de mobilă Mobilier.md îți vine în ajutor cu mobilier la comandă, de înaltă calitate, la prețuri accesibile, până și serviciile unor designeri profesioniști care să te ajute să-ți mobilezi locuința după bunul tău plac.

Ce oferă această firmă de mobilă?

Magazinul de mobilă Mobilier produce mobilier la comandă în Chișinău. Puteți răsfoi catalogul online pentru a alege ceea ce vi se potrivește. La categoria mobilă tapițată și corp găsiți tot ce aveți nevoie, începând cu piese de mobilier individuale, până la seturi și compoziții de mobilă create după proiect individual de către designeri. De asemenea, puteți colabora cu un designer, care vă va consulta și îndruma. Acesta va lua măsurătorile necesare și vă va da sugestii profesioniste. Astfel, puteți nu numai să alegeți mobilierul, ci chiar să hotărâți dimensiunile, materialele, culorile și ornamentele.

Găsiți-vă stilul perfect pentru dumneavoastră

Mobila la comandă vă oferă posibilitatea să faceți locuința să arate exact așa cum v-o imaginați. Designerul vă va aduce la cunoștință care sunt ultimele trenduri și vă va da sugestii.  Puteți să alegeți mobilier în stil clasic sau în stil modern, ba chiar puteți opta pentru o combinație armonioasă dintre cele 2.  Totul depinde de preferințele dumneavoastră. Poate vi se potrivește o bucătărie modernă, sau poate un dormitor mobilat în stil clasic se potrivește mai bine cu ambianța din locuința dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a vă crea atmosfera dorită și să vă bucurați de confortul și relaxarea bine-meritate.

De ce să cumpărați de la Mobilier.md?

Cu mobilier.md puteți fi siguri că nu veți plăti mai mult decât costul real al mobilei. Fiind importatorii oficiali ai producătorilor de mobilă EGGER,KRONOPOL, GTV, HAFELE, toată mobila este produsă din materie primă proprie. Mobila are garanție de 2 ani. Aveți mai multe modalități de plată, inclusiv în credit sau rate. Cât despre livrare, prin intermediul serviciului ”ALL INCLUSIVE” beneficiați de livrare gratuită în Chișinău, ridicare la etaj, asamblare și instalare.

Bucurați-vă de cele mai bune oferte în materie de mobilă: un preț bun și calitate pe măsură.

Pentru mai multe detalii, consultați site-ul firmei și îndrăzniți să experimentați!

octombrie 30th, 2018 by