Coltarele extensibile – varianta practica si economica

Expomob este locul in care orice idee in materie de design interior poate fi pusa in practica. Fie ca iti doresti sa remobilezi complet intreaga casa sau doar vrei sa schimbi anumite detalii, pentru a crea o noua atmosfera, aici gasesti toate piesele de care ai nevoie, de la dulapuri pentru toate incaperile, la paturi sau chiar coltare extensibile. Astfel, te bucuri de calitatea specifica Expomob in fiecare coltisor al casei tale.

Pot fi cu succes si pat si canapea

Versatilitatea caracterizeaza cel mai bine modelele de coltare extensibile de la Expomob. Daca intr-o anumita camera nu dispuneti de suficient spatiu pentru a monta un pat sau pur si simplu va doriti o varianta care sa nu fie mult prea voluminoasa, coltarele extensibile sunt cea mai buna alegere.

Selectie impresionanta de materiale

Atunci cand vorbim de materialul din care este confectionat un coltar, trebuie sa avem in vedere in primul rand gradul de rezistenta al acestuia. Coltarele extensibile din piele naturala pot fi o varianta foarte aspectuoasa, dar daca este supus unei uzuri frecvente, ar putea avea de suferit. Variantele din stofa, imitatie de catifea sau piele sintetica sunt mai potrivite in cazurile de utilizare majora. De aceea aceasta alegere trebuie facuta in conformitate cu scopul in care urmeaza sa il utilizati si sa decideti fie pe baza unor considerente practice, fie estetice.

Modele si culori pentru toate gusturile

Gusturile si preferintele estetice difera de la o persoana la alta si de aceea, ne-am concentrat toate eforturile in directia conturarii unei oferte cat mai variate.

Fie ca va doriti coltare extensibile rosii, albastre, negre sau roz, acest lucru nu va reprezenta o problema deoarece paleta cromatica aleasa este mai mult decat vasta.

De asemenea, si in privinta modelelor optiunile sunt la fel de ofertante. Fie ca va doriti coltare de tip U sau L, la noi veti gasi cu siguranta acea varianta care sa va intreaca asteptarile. Designul lor unic si elegant le face sa fie potrivite chiar si pentru cel mai sofisticat living. Imbina cu succes liniile clasice universale, cu influente moderne, rezultand o varianta autentica marca Expomob. Vezi aici mai multe modele: https://www.expomob.ro/coltare-extensibile!

Preturi de top marca Expomob

Din dorinta de a asigura tuturor clientilor nostri posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre modelele de coltare extensibile disponibile, am setat pregatit cat mai accesibile in raport cu toate categoriile de buget. Astfel, acestea pornesc de la 1.199 lei si pot ajunge pana la 6.799 lei, in functie de complexitate, materiale sau dimensiuni.

In plus, pentru a va multumi ca ne-ati ales drept furnizor de piese de mobila, periodic propunem oferte si promotii considerabile care sa va ofere un mare avantaj financiar la achizitie. Nu in ultimul rand pentru orice comanda mai mare de 500 de lei, taxele de transport sunt in totalitate asigurate de noi.

decembrie 21st, 2021 by